Ένα βίντεο ντοκουμέντο που εμφανίζει τον 27χρονο βιολογικό πατέρα της μικρής Άννυ και κατηγορούμενο για τη φριχτή δολοφονία της να αγοράζει καθαριστικά από κατάστημα με είδη οικιακής χρήσης στη Μιχαήλ Βόδα τη Μεγάλη Παρασκευή, έφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή «Μία» του Star.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του σταθμού, οι εικόνες φαίνεται να ξεδιαλύνουν τις ανακρίβειες και τις ασάφειες στα όσα έχει ισχυριστεί ο 27χρονος. Στις εικόνες ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 4χρονης, φαίνεται να επισκέπτεται τη Μεγάλη Παρασκευή το κατάστημα. Παραμένει στο μαγαζί για επτά λεπτά και αποχωρεί λίγο πριν τις 10:00 το πρωί.

Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να έχει πει στην κατάθεσή του, «τη Μεγάλη Τρίτη ή τη Μεγάλη Τετάρτη, το κοριτσάκι ενώ κοιμόταν άρχισε να ανασαίνει βαριά και να φαίνεται ότι κάτι έχει. Στην αρχή δεν ανησύχησα, αλλά επειδή η μικρή εξακολουθούσε να μην είναι καλά μέχρι τη Μεγάλη Πέμπτη, αποφάσισα την επομένη το πρωί να την πάω στο νοσοκομείο».

Από το βίντεο προκύπτει πως την Παρασκευή το πρωί, δεν πήγε στο νοσοκομείο. Οι κάμερες ασφαλείας του μαγαζιού με οικιακά είδη τον κατέγραψαν να πηγαίνει στις 08:30 το πρωί από το μαγαζί και να διαπιστώνει πως δεν έχει ανοίξει ακόμα. Λίγο αργότερα, επιστρέφοντας από βόλτα που είχε πάει με το σκύλο του, βλέπει πως το μαγαζί είναι ανοικτό. Έτσι, στις 09:49, μπήκε με σκοπό να αγοράσει όλα όσα του χρειάζονταν για να «καλύψει» τις αποτρόπαιες πράξεις του και να κρύψει τα ίχνη του.

Αγόρασε, λοιπόν, χλωρίνη, απορρυπαντικό, χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, φιάλη υγραερίου, δύο λεκάνες και μία σφουγγαρίστρα.