Στο αυτόφωρο θα δικαστεί σήμερα η Μαρία Καλογεροπούλου, η γυναίκα που χθες παρουσιάστηκε ως ψυχίατρος του ΟΚΑΝΑ και δήλωσε ότι παρακολουθούσε τους γονείς της μικρής Άννυ και είχε ενημερώσει τον εισαγγελέα για τις συνθήκες ζωής του άτυχου κοριτσιού.

Χθες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και σε βάρος της ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για διασπορά ψευδών ειδήσεων και ψευδή αναφορά στις Αρχές περί τέλεσης πλημμελήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το οικογενειακό της περιβάλλον η 50χρονη γυναίκα αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και δικαιολόγησε την πράξη της υποστηρίζοντας πως ήθελε με αυτόν τον τρόπο να βοηθήσει ώστε να μην πέσει στα «μαλακά» ο 27χρονος Βούλγαρος που έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία της 4χρονης κόρης του.

Μετά τους ψευδείς ισχυρισμούς της χθες το πρωί η Εισαγγελία Αθηνών διέψευσε τις καταγγελίες της, ενώ ανακοίνωση έβγαλε και ο ΟΚΑΝΑ στην οποία τόνιζε ότι δεν διαθέτει ψυχίατρο με το όνομα Μαρία Καλογεροπούλου και ουδέποτε οι γονείς της μικρής είχαν ενταχθεί σε πρόγραμμα του Οργανισμού.