Στις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν ιερείς της Κρήτης οι οποίοι φέρεται να εμπλέκονται στον βιασμό 19χρονου εστιάζει σε ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου καταδικάζοντας όπως αναφέρει «τέτοιες αξιόποινες πράξεις».

Του ανταποκριτή μας από το flashnews.gr στην Κρήτη

«Οι ιερείς που φέρονται να είναι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση βιασμού 19χρονου νεαρού στον δήμο Πλατανιά Χανίων δεν έχουν σχέση με τη συγκεκριμένη Μητρόπολη» επισημαίνεται από την Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Επειδή το τελευταίο 24ωρο αναρτήθηκε σε πολλές ιστοσελίδες ως είδηση που έκανε λόγο γιά Ιερείς από τα Χανιά που οδηγήθηκαν στις εισαγγελικές αρχές και επειδή η Ιερά Μητρόπολη μας έγινε δέκτης πολλών ερωτημάτων, κάνουμε γνωστόν ότι το περιστατικό αυτό δεν αφορά ιερείς της Μητροπόλεώς μας.

Η Ιερά Μητρόπολη μας καταδικάζει τέτοιες αξιόποινες πράξεις και επίσης από τις εισαγγελικές αρχές δεν έχουμε καμία ενημέρωση. Σε περίπτωση που έχουμε κάποια καταγγελία σαφώς και θα προβούμε σε ανάλογες ενέργειες».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.