Για την παραίτηση του δεύτερου συνηγόρου του 33χρονου πιλότου, τον χειρισμό της υπόθεσης της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά αλλά και τι θα γίνει με την επιμέλεια της μόλις 11 μηνών Λυδίας μίλησε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος του καθ’ ομολογίαν δράστη, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Ο κ. Παπαϊωαννίδης, σε δηλώσεις του μπροστά στις κάμερες έξω από τα δικαστήρια, σχολιάζοντας την παραίτηση του κ. Σπύρου η οποία γνωστοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 22/6 είπε:

«Σε αυτό δεν μπορώ να κάνω κάποιο ιδιαίτερο σχόλιο, το μόνο που ξέρω είναι ότι είναι επιλογή του εντολέως μου πλέον, όσον αφορά στο ποινικό κομμάτι. Έτσι κι αλλιώς στο επίπεδο ανακρίσεως, έχει γίνει σαφές όλες αυτές τις μέρες ότι αυτός ο οποίος το χειρίζεται είμαι αποκλειστικά και μόνο εγώ. Κάτι άλλο που να έχει προκύψει δεν μπορώ να σας πω».

Σχετικά με το εάν η παραίτηση του δεύτερου συνηγόρου συνεπάγεται και απόφαση της υπεράσπισης να ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, ο κ. Παπαϊωαννίδης σημείωσε πως μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει τέτοιες ενέργειες.

Γλυκά Νερά: «Επιθυμία του εντολέως μου είναι το καλύτερο για το παιδί»

Τα πραγματικά περιστατικά για το τι έγινε εκείνη τη νύχτα θα τα αποκαλύψει ο εντολέας μου και θα αποφασίσει η Δικαιοσύνη», είπε ακόμα ο κ. Παπαϊωαννίδης και δήλωσε ότι ο 33χρονος πιλότος ήταν ευσυγκίνητος.

Ο κ. Παπαϊωαννίδης σχολίασε και το τι αναμένεται να γίνει σχετικά με το παιδί και την επιμέλειά του. Όπως είπε, «επιθυμία του εντολέως μου είναι το καλύτερο για το παιδί. Οι οικογένειες να είναι μαζί και όπου αυτός μπορεί να βοηθήσει, είναι στη διάθεση της εισαγγελίας να το συνεισφέρει».

Δείτε το βίντεο:

Βίντεο: Γιάννης Κέμμος