Στη σύλληψη ενός 39χρονου διαρρήκτη, ο οποίος είχε «ανοίξει» πέντε σπίτια στις περιοχές του Χολαργού και του Ωρωπού, αφαιρώντας ηλεκτρονικές συσκευές και αντικείμενα αξίας, προχώρησε η αστυνομία.

Ο δράστης, αλβανικής καταγωγής, συνελήφθη το πρωί της Κυριακής, στον Χολαργό. Λίγη ώρα νωρίτερα είχε διαρρήξει με τον επίσης αλλοδαπό συνεργό του, ο οποίος αναζητείται, ένα σπίτι στον Χολαργό. Οι «ποντικοί» επιχείρησαν να αφαιρέσουν από το σπίτι κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα αξίας, αλλά έγιναν αντιληπτοί. Ο 39χρονος συνελήφθη επί τόπου, ενώ ο συνεργός του κατάφερε να διαφύγει.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δυο τους είχαν αφαιρέσει πλήθος κοσμημάτων, ηλεκτρονικών συσκευών, χρημάτων και άλλων αντικειμένων από τα πέντε σπίτια που είχαν διαρρήξει.

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αντικείμενα που είχε προλάβει να αφαιρέσει από το σπίτι στον Χολαργό.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργού του. Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν διαπράξει κι άλλες διαρρήξεις ή αξιόποινες πράξεις.