Στη ΓΑΔΑ επέστρεψε ο Δημήτρης Λιγνάδης, έπειτα από την παρουσία του στο γραφείο της 19ης Τακτικής Ανακρίτριας.

Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη, ενώ αποχώρησε από την Ευελπίδων χωρίς να κάνει δηλώσεις.

Ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός οδηγήθηκε, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης φορώντας χειροπέδες, μάσκα και σκούφο, ενώπιον της δικαιοσύνης λίγο πριν τις 10 το πρωί.

Ο κατηγορούμενος, για βιασμό κατά συρροή, ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να ενημερωθεί για το περιεχόμενο της δικογραφίας και να προετοιμάσει την υπερασπιστική του γραμμή.

Ο ίδιος φέρεται να αρνείται κατηγορηματικά την κατηγορία που του αποδίδεται και αναμένεται με ενδιαφέρον ο τρόπος με τον οποίο θα αντικρούσει τις καταγγελίες – σοκ σε βάρος του.

Οι μαρτυρίες των ανδρών που τον καταγγέλλουν, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι αποκαλυπτικές και αναφέρουν πολλές λεπτομέρειες για τις επαφές τους με τον κατηγορούμενο σκηνοθέτη, την καθημερινότητα του, το σπίτι του αλλά και ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

Ο συνήγορος Νίκος Γεωργουλέας σε δηλώσεις του τόνισε πως η θέση του εντολέα του “είναι πλήρης άρνηση για τέτοια περιστατικά”.

Απαντώντας δε σε σχετική ερώτηση είπε πως δεν είναι σε θέση να πει αν ο κατηγορούμενος γνωρίζει τους καταγγέλλοντες σημειώνοντας πως δεν έχει ακόμη μελετήσει τα στοιχεία της δικογραφίας.

Πάντως, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σκηνοθέτης στο πλαίσιο της ενημέρωσης του για το περιεχόμενο της δικογραφίας θα δει και φωτογραφίες των φερόμενων ως θυμάτων προκειμένου να πει αν τους αναγνωρίζει.  

Δείτε φωτογραφίες του newsbeast.gr από την αποχώρησή του από την Ευελπίδων:

Φωτογραφίες: Γιάννης Κέμμος