Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε σήμερα ευρεία αστυνομική επιχείρηση, στην Αργολίδα, τη Λακωνία και την Μεσσηνία, κατά τη διάρκεια της οποίας, έγιναν έλεγχοι σε πεντακόσια εξήντα τέσσερα άτομα και συνελήφθησαν τριάντα.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται – κατά περίπτωση – για χρέη προς το Δημόσιο, καταδικαστικά έγγραφα και παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού ενώ σε δεκαοκτώ αλλοδαπούς που διέμεναν παράνομα στη χώρα, θα κινηθεί σε βάρος τους η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Επίσης, εξιχνιάστηκαν από την ασφάλεια Σπάρτης, τέσσερις περιπτώσεις κλοπών σε καταστήματα και σε Ιερό Ναό, που έγιναν τις νυχτερινές ώρες χθες στη Σπάρτη, ενώ για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη ένας 30χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά εκατόν τριάντα οκτώ παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και τρεις παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.