Η πρώτη κλήση στο 100 για το 2020: «Κυνηγούσε ένα άτομο με έναν μεγάλο μπαλτά»

Δείτε το post του συνδικαλιστή της ΕΛΑΣ, Χρήστου Μπαλάσκα


ΚΟΙΝΩΝΙΑ
19:41
02/01/2020
Η πρώτη κλήση στο 100 για το 2020: «Κυνηγούσε ένα άτομο με έναν μεγάλο μπαλτά»
2
loading

Αντιδράσεις προκάλεσε μία δημοσίευση του συνδικαλιστή της ΕΛΑΣ, Χρήστου Μπαλάσκα, ο οποίος αναφέρθηκε στην πρώτη κλήση του 100 για το 2020... «ανεβάζοντας» και φωτογραφίες από το περιστατικό στο προφίλ του στο facebook.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του το πρώτο τηλεφώνημα για το 2020 έγινε στις 00:01 και αφορούσε άτομο που κυνηγούσε άλλο άτομο με μεγάλο μπαλτά.

Πιο συγκεκριμένα, στο post αναφέρονται τα εξής: «Φέτος το σωτήριο έτος 2020 δεν προβλήθηκε πουθενά για πρώτη φορά το πρώτο σήμα που εκφωνήθηκε από το κέντρο της άμεσης δράσης.

Το πρώτο σήμα της χρονιάς είχε ως εξής... Ώρα 00.01. Το Β 7-1 της Γ αλλαγής περιπολικών της άμεσης δράσης λαμβάνει σήμα για σοβαρό επεισόδιο στην περιοχή της Αγ. Βαρβάρας και το ένα άτομο κρατάει μπαλτά.

Άμεσα το περιπολικό έφτασε στο σημείο και διαπίστωσε ότι ένα άτομο κυνηγούσε ένα άλλο κρατώντας στο χέρι του ένα μεγάλο μπαλτά.

Οι συνάδελφοι γρήγορα αφόπλισαν τον δράστη ο οποίος είναι σεσημασμένος και με πολλά χρόνια φυλακής στο ενεργητικό του. στη συνέχεια έγινε η προσαγωγή στο οικείο Α.Τ. Έτσι άρχισε το νέο έτος για την Άμεση Δράση. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar φχ

    με τέτοια μυαλά κάνεις το σωστό επάγγελμα

  2. avatar Πόσο

    Σαψάλης είσαι ρε Μπαλάσκα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει