Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο ζήτησε και έλαβε η 31χρονη από την Αχαΐα, η οποία κατηγορείται για την ανθρωποκτονία του τριών μηνών βρέφους της.

Το φρικτό έγκλημα δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα προκάλεσε στο μωρό σωματικές βλάβες με αποτέλεσμα να καταλήξει. Οι λεπτομέρειες της πρωτοφανούς δολοφονίας σοκάρουν.

Η 31χρονη χτύπησε με τα χέρια της δυο φόρες το μωρό στο κεφάλι και στη συνέχεια το έριξε στον ξύλινο πάτο του παρκοκρέββατου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να «σβήσει» την επόμενη μέρα το πρωί.

Στη συνέχεια έβαλε το άψυχο σώμα του βρέφους στην κατάψυξη του ψυγείου!

Το περιστατικό συνέβη στο σπίτι της οικογένειας στο Αλεποχώρι Αχαΐας, όπου βρισκόταν η γυναίκα μαζί με τα τρία παιδιά της, δύο δίδυμα αγόρια, ηλικίας 16 μηνών και το τριών μηνών βρέφος.

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία.

Σήμερα πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα και αύριο απολογείται.

«Μου έσπασε τα νεύρα και το χτύπησα» φέρεται να είπε η γυναίκα στους αστυνομικούς, όπως δημοσιεύει το Έθνος, όταν τη συνέλαβαν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η ίδια ισχυρίστηκε πως το περασμένο Σάββατο χτύπησε το μωρό γιατί έκλαιγε και όταν είδε πως δεν έχει τις αισθήσεις του, το έβαλε στην κατάψυξη.

Βρισκόταν μόνη της στο σπίτι.

Μάλιστα η παιδοκτόνος υποστήριξε πως και ο άνδρας της, όταν επέστρεψε, δεν κατάλαβε τι ακριβώς είχε συμβεί. Και έβαλε το μωρό και πάλι στην κούνια του.

Όσον αφορά στα άλλα δύο παιδιά της, ηλικίας 16 μηνών το καθένα, αρχικά μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Κέντρο Υγείας Χαλανδρίτσας και στη συνέχεια παραδόθηκαν προσωρινά, σύμφωνα με την Αστυνομία, σε εθελοντικό οργανισμό μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ, ο δήμος Ερυμάνθου, όπου ανήκει διοικητικά η κοινότητα του Αλεποχωρίου, είχε στείλει κοινωνικό λειτουργό, προκειμένου να βοηθήσει την οικογένεια της 31χρονης και του συντρόφου της, αλλά συνάντησε άρνηση.

Επίσης, «Το Χαμόγελο του Παιδιού», σε ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή το τραγικό περιστατικό, αναφέρει ότι

«από τις 25 Σεπτεμβρίου 2012 είχε αποστείλει καταγγελία στις αρμόδιες αρχές για τη σοβαρότητα της κατάστασης και τον άμεσο κίνδυνο για τη ζωή των παιδιών της οικογένειας». Ακόμη αναφέρεται ότι «χθες, τα δυο παιδιά της οικογένειας εισήχθησαν σε νοσοκομείο για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και, κατόπιν εντολής της εισαγγελίας Πατρών, θα φιλοξενηθούν σε σπίτι του Οργανισμού».