Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google

Στο Βελβεντό Κοζάνης έφτασαν πριν λίγη ώρα οι τέσσερις συλληφθέντες για τη ληστεία και ενώ θα ακολουθούσε η διαδικασία της απολογίας τους εκείνοι αρνούνται να απολογηθούν σύμφωνα με το seleo.gr..

Πρώτος αρνήθηκε ο Γ. Μιχαηλίδης και τώρα με τη σειρά του ακολούθησε και ο Ν. Ρωμανός, που δεν δέχονται καμία εξουσία όπως υποστηρίζουν και λένε «όχι» στην απολογία.

Στον προαύλιο χώρο της εισαγγελίας Κοζάνης έχουν συγκεντρωθεί περίπου 50 μέλη του αναρχικού χώρου, σε μια κίνηση συμπαράστασης στους τέσσερις νεαρούς συλληφθέντες και υπόπτους για συμμετοχή στους «Πυρήνες της Φωτιάς».

Όπως αναφέρει το seleo.gr οι συγκεντρωμένοι έχουν αναρτήσει πανό και πλακάτ και φωνάζουν συνθήματα συμπαράστασης, ενώ πέταξαν και αρκετά φυλλάδια διαμαρτυρίας, τα οποία αναφέρουν χαρακτηριστικά «Όποιος σηκώνει χέρι σε αγωνιστές κόβεται» και «Μπάτσοι δικαστές πολιτικοί δεν έχετε κανένα λόγο να κοιμάστε ήσυχοι».