Νέα μαρτυρία για την υπόθεση του σοβαρού τραυματισμού των δύο νεαρών ύστερα από καταδίωξη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ανατρέπει τα δεδομένα.

Όπως αναφέρει το prismanews.gr, χθες το απόγευμα εμφανίστηκε στο νοσοκομείο στη μητέρα του ενός αγοριού ένας 23χρονος νεαρός από τις Δαφνές, ο Γ.Α. Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που έτρεξε στο σημείο του τροχαίου στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου το βράδυ της Τετάρτης. «Βρισκόμουν εκεί απέναντι, όταν άκουσα ένα δυνατό θόρυβο. Έτρεξα να δω τι είχε συμβεί και είδα το μηχανάκι του Σπύρου πεσμένο από κάτω… Τα παιδιά ήταν πεσμένα λίγο πιο πέρα, σε μία απόσταση περίπου 3 μέτρων μεταξύ τους. Ο Σπύρος ήταν πεσμένος ανάσκελα και σπαρταρούσε ενώ ο Γιώργος ήταν μπρούμυτα και δεν κουνιότανε καθόλου. Η αστυνομία δε μας άφησε καθόλου να πλησιάσουμε. Στην αρχή ήταν 5 -6 αστυνομικοί αλλά μετά ήρθαν πολλοί. Περιπολικά, μηχανές, χαμός. Πλησίασα το μηχανάκι και μία αστυνομικός δε με άφησε. Κρατούσε κάτι χαρτιά και με ρώτησε αν γνωρίζω την πινακίδα. Η πινακίδα ήταν βιδωμένη πάνω στο φτερό της μηχανής. Της είπα ναι, είναι της μηχανής του Σπύρου».

Η περιγραφή του 23χρονου ωστόσο φαίνεται να ανατρέπει κάποια δεδομένα όπως αυτό που λέει ότι το μηχανάκι δεν είχε πινακίδες κυκλοφορίας, κάτι που αναφέρει και ο πατέρας του 19χρονου αγοριού από τη στιγμή που ειδοποιήθηκε ότι το αγόρι του χαροπαλεύει στο νοσοκομείο.

Ο 23χρονος αυτόπτης μάρτυρας πάντως φαίνεται ότι ήταν αυτός που ενημέρωσε την αδερφή του 19χρονου τραυματία και τον πατέρα του που έτρεξαν στο σημείο του τροχαίου.