Σπείρα ρήμαζε επιχειρήσεις και σπίτια στη Βόρεια Ελλάδα

Συνελήφθησαν δύο άτομα - Διέθεταν φορητό ασύρματο, συγχρονισμένο στις συχνότητες της ΕΛ.ΑΣ


ΚΟΙΝΩΝΙΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
12:04
06/07/2018
Σπείρα ρήμαζε επιχειρήσεις και σπίτια στη Βόρεια Ελλάδα
1
loading

Τη δράση συμμορίας, τα μέλη της οποίας εμπλέκονται σε ληστείες και διαρρήξεις, που διαπράχθηκαν από τον περυσινό Φεβρουάριο έως τον τρέχοντα μήνα, με «στόχους» επιχειρήσεις και καταστήματα στη Βόρεια Ελλάδα, αποκάλυψαν, κατόπιν ερευνών, αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ως μέλη της συνελήφθησαν δύο Έλληνες, 43 και 36 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγούνται στη Δικαιοσύνη για τα περαιτέρω. Η δικογραφία «χρεώνει» στους ίδιους και σε άγνωστους συνεργούς τους δύο ένοπλες ληστείες και 22 διαρρήξεις, σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Σέρρες και Καβάλα, με τη λεία τους να περιλαμβάνει 25.000 ευρώ σε μετρητά και αντικείμενα αξίας 35.000 ευρώ.

Όπως έγινε γνωστό, για την προσέγγιση των «στόχων» τους χρησιμοποιούσαν κλεμμένα αυτοκίνητα, όπου τοποθετούσαν κλεμμένες ή πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, ενώ διέθεταν φορητό ασύρματο, συγχρονισμένο στις συχνότητες της ΕΛ.ΑΣ. Χαρακτηριστικό των μέτρων προφύλαξης που λάμβαναν οι συλληφθέντες είναι ότι εγκατέστησαν στα σπίτια τους (στις περιοχές του Δενδροποτάμου και της Νικόπολης Θεσσαλονίκης) κάμερες ασφαλείας καταγράφοντας την κίνηση πέριξ αυτών.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar αθλιότητα

    έτσι θέλουν να φορτώσουν και την έξαρση της εγκληματικότητας στους αχρηστερούς.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει