Φριχτές ήταν οι μέρες που πέρναγε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, περνώντας βασανιστήρια στα χέρια των σκληρών της σχολής που έφτασαν στο σημείο να το κρεμάσουν έξω από το παράθυρο του δευτέρου ορόφου.

Όπως προκύπτει από τις καταθέσεις που βρίσκονται στη δικογραφία για τον Γολγοθά του 20χρονου η μητέρα του Βαγγέλη μιλώντας για τις 10 μαρτυρικές μέρες του γιου της, πριν κόψει τις φλέβες του, είχαν ξεκινήσει φαινόμενα σωματικής και ψυχολογικής βίας σε βάρος του και ακόμη και η μαγείρισσα της σχολής ήξερε τι γινόταν.

Όπως αναφέρει η μαγείρισσα της σχολής έκλειναν το ζεστό νερό στον Βαγγέλη όταν έκανε μπάνιο, τον έκλειναν μέσα σε ντουλάπια και τον ξύρισαν παρά τη θέλησή του.

Ο συγκάτοικός του ανέφερε ότι τον είχε δει χτυπημένο στο πρόσωπο και στα αυτιά. «Είχαν ρίξει τον Βαγγέλη από τις σκάλες, τον είχαν κρεμάσει από το παράθυρο, τον έκλειναν σε ντουλάπια», ανέφερε στην κατάθεση, όπως γράφει η Espresso.

 

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.