Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν σήμερα στην παραλία της Αμμουδάρας, στο Δήμο Αγίου Νικολάου, με αφορμή την εκμετάλλευση της συγκεκριμένης περιοχής, ενόψει θερινής σεζόν.

Αυτή την ώρα, δημοτικός παράγοντας βρίσκεται κρατούμενος στο Α.Τ μετά από μήνυση για εξύβριση που κατέθεσε σε βάρος του ο επιχειρηματίας που εκμεταλλευόταν την περυσινή σεζόν την παραλία, ενώ στο νοσοκομείο βρίσκεται – επίσης φρουρούμενος ένας ακόμα εκπρόσωπος του Δήμου, μετά την.. ομπρελιά που του κατάφερε ο ίδιος επιχειρηματίας.

Όλα ξεκίνησαν όταν υπάλληλοι της ΔΑΕΑΝ επιχείρησαν να τοποθετήσουν στην παραλία καρέκλες και ομπρέλες, προκειμένου να την ετοιμάσουν να δεχτεί τους επισκέπτες.

Το γεγονός αυτό φέρεται να εξόργισε τον Αγιονικολιώτη επιχειρηματία που εκμεταλλευόταν μέχρι πρότινος την έκταση, χωρίς όμως- όπως αναφέρουν οι πληροφορίες- να έχει καταβάλλει και το ανάλογο μίσθωμα όπως όφειλε.

Η αντίδραση του είχε ως αποτέλεσμα να φτάσουν στην περιοχή οι δημοτικοί παράγοντες αλλά και άνδρες της αστυνομίας, οι οποίοι ωστόσο- όπως απεδείχθη- δεν κατάφεραν να ανατρέψουν την συμπλοκή που ακολούθησε …

Οπλισμένος με… ομπρέλα θαλάσσης ο επιχειρηματίας στράφηκε στον ένα εκπρόσωπο του Δήμου ρίχνοντας τον στο έδαφος και τραυματίζοντας τον .

Πηγή: cretalive.gr