Το ίδιο του το αίμα «πρόδωσε» χθες έναν 29χρονο αλλοδαπό, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε κλέψει ένα κινητό τηλέφωνο από σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Συγκεκριμένα χθες, νωρίς το απόγευμα, περίπου στις 16.00 έσπασε το τζάμι σταθμευμένου αυτοκινήτου, ιδιοκτησίας 28χρονου Ηρακλειώτη, κι άρπαξε από μέσα ένα κινητό τηλέφωνο, αξίας 100 ευρώ.

Το σπασμένο τζάμι, όμως, τον τραυμάτισε και τελικά έβαλε τέλος στη δράση του… Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν από τον 28χρονο άνδρα είδαν τις κηλίδες αίματος, κι ακολουθώντας τις, κατέληξαν στο ημιυπόγειο σπίτι, στο οποίο διέμενε ο 29χρονος και όπου κατέφυγε μετά την πράξη του.

Όπως αποδείχθηκε πάντως, ο 29χρονος δεν ήταν πρωτάρης. Κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 1 φορητός Η/Υ, 3 τσάντες μεταφοράς φορητών Η/Υ, 1 γυναικεία τσάντα και 1 κινητό τηλέφωνο.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι 29χρονος αλλοδαπός, την Πέμπτη, εισήλθε σε κατάστημα εμπορίας ποδηλάτων, στο Ηράκλειο και χωρίς να γίνει αντιληπτός αφαίρεσε το κατασχεθέν κινητό τηλέφωνο, του ιδιοκτήτη του καταστήματος.