Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που βγαίνουν στη δημοσιότητα για την οικογενειακή τραγωδία στην Ηλιούπολη, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι αίματα του 36χρονου γιου βρέθηκαν σε τοίχους του σπιτιού.

Ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος, είπε στην εκπομπή «Live News», πως τα αίματα υπήρχαν στους τοίχους από το σημείο που εικάζεται ο άνδρας να έριξε στον εαυτό του με καραμπίνα, μέχρι και το δωμάτιο που εντοπίστηκε νεκρός.

Έτσι, οι αρχές θεωρούν ότι επιχείρησε να αυτοκτονήσει, χωρίς να πεθάνει αμέσως. Παραπαίοντας λοιπόν, ακούμπησε στους τοίχους, μέχρι που έχασε τις αισθήσεις του και τελικά πέθανε.

Επίσης, ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας στην εκπομπή, ανέφερε ότι από τον πυροβολισμό έφυγε η γνάθος του 36χρονου μέχρι το αυτί, οπότε έτσι μπορεί να δικαιολογείται η μεγάλη ποσότητα αίματος.

Το σενάριο που εξετάζουν οι αρχές

Το ρεπορτάζ της εκπομπής του Mega ανέφερε πως ο 36χρονος και η μητέρα του εργαζόντουσαν με τηλεργασία σε εταιρεία τηλεφωνίας, οπότε έβγαιναν από το σπίτι παρά μόνο για την καθημερινότητα τους.

Επίσης, γείτονες της οικογένειας ανέφεραν πως άκουγαν συχνά καβγάδες, από προστριβές του 36χρονου με τη μητέρα του.

Οι αρχές λοιπόν, προσανατολίζονται στο σενάριο ο άνδρας να δολοφόνησε τη μητέρα του και μετά να αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, χωρίς να πεθάνει αμέσως, με αποτέλεσμα να συρθεί στο δωμάτιο και να καταλήξει από τη σοβαρότητα του τραύματος του.

Ωστόσο, προβληματισμό προκαλεί το γεγονός ότι βρέθηκε γυμνός, ενώ τα ρούχα του ήταν σκισμένα και πεταμένα. Το «Live News» αναφέρει πως αυτό παραπέμπει σε σοβαρό ψυχικό νόσημα, αλλά δεν έχουν βρεθεί φάρμακα που να σχετίζονται με ψυχιατρικά νοσήματα, ενώ δεν φαίνεται ο 36χρονος να έχει ιστορικό νοσηλείας σε ψυχιατρικό νοσοκομείο.