Απαντήσεις αναζητά η Ελληνική Αστυνομία στο θρίλερ στην Ηλιούπολη, όπου βρέθηκαν νεκροί μια 63χρονη γυναίκα και ο 36χρονος γιος της μέσα στο διαμέρισμά τους. Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 21:30 το βράδυ της Τετάρτης 10 Απριλίου, όταν οι γείτονες -λόγω της άσχημης μυρωδιάς που αναδιδόταν από το σπίτι τους- κάλεσαν την Αστυνομία που άνοιξε το σπίτι με κλειδαρά.

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή πάνω σε μια πολυθρόνα στο σαλόνι, με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι. Ο γιος της ήταν γυμνός όταν βρέθηκε νεκρός πάνω στο κρεβάτι της μητέρας του και έφερε τραύματα από κυνηγετικό όπλο στο μάγουλο και τη γνάθο, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού, όπου υπήρχαν και τα περισσότερα αίματα, βρέθηκε μια κυνηγετική καραμπίνα.

Στο σπίτι έφτασαν αστυνομικοί της Ασφάλειας που άρχισαν έρευνες. Αρχικά, επειδή η πόρτα στο πίσω μπαλκόνι του σπιτιού βρέθηκε ξεκλείδωτη, εξετάστηκε η πιθανότητα να υπάρχει εμπλοκή τρίτου προσώπου. Από το σπίτι, όμως, δεν έλειπαν χρήματα ή πολύτιμα αντικείμενα. Γείτονες είπαν ότι το μεσημέρι της περασμένη Πέμπτης είχαν δει έναν μαυροντυμένο άνδρα στην ταράτσα του κτιρίου.

Μητέρα και γιος βρέθηκαν νεκροί με σφαίρα στο κεφάλι

Ο ιατροδικαστής που έκανε αυτοψία διαπίστωσε ότι η 63χρονη δολοφονήθηκε προ ημερών και ο θάνατός της επήλθε πριν από του γιου της, ο οποίος τοποθετείται χρονικά περίπου 12 ώρες πριν από την ανεύρεση της σορού.

Το πιθανότερο σενάριο που εξετάζουν οι αστυνομικοί είναι ο 36χρονος να σκότωσε τη μητέρα του και στη συνέχεια να αυτοπυροβολήθηκε με το κυνηγετικό όπλο. Τραυματίστηκε στο πρόσωπο και σύρθηκε μέχρι το κρεβάτι, όπου τελικά εντοπίστηκε νεκρός. Ο γιος διέμενε στο υπόγειο, ενώ στο ισόγειο της κατοικίας η μητέρα της 63χρονης.

Ο πατέρας της οικογένειας έφυγε από τη ζωή πριν από μερικά χρόνια. Η καραμπίνα που βρέθηκε άνηκε στον ίδιο.