Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο επί της Δεκελείας στο Μενίδι, που είχε σαν αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένα 19χρονο παιδί και να τραυματιστεί σοβαρά ένας συνομήλικος φίλος του και στο οποίο ενεπλάκη ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο που δημοσιεύει το Live News καταγράφεται η στιγμή που το τρίτο όχημα παραβιάζει το STOP και μπαίνει στη Δεκελείας. Ο Γιάννης Ξανθόπουλος στρίβει το τιμόνι αριστερά, ενστικτωδώς, όπως έχει αναφέρει, και μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα. Λίγα μόνο μέτρα παρακάτω θα συγκρουστεί με το όχημα που επέβαιναν οι δύο 19χρονοι

Ειδικοί που είδαν τις εικόνες από το τροχαίο, εκτιμούν την ταχύτητα στο τζιπ του τραγουδιστή κοντά στα 100 χιλιόμετρα την ώρα. Φαίνεται να πατάει φρένο, χωρίς όμως να μπορεί να επαναφέρει το όχημα στο σωστό ρεύμα, πριν τη σύγκρουση.

Σοκαρισμένος παραμένει ο τραγουδιστής

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως ο Γιάννης Ξανθόπουλος σταμάτησε αμέσως στο σημείο του δυστυχήματος και παρά τον τραυματισμό του, προσπάθησε να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, μέχρι να φτάσουν στην περιοχή ασθενοφόρα.

Ο 24χρονος που έγινε γνωστός πριν από 8 χρόνια, όταν συμμετείχε σε μουσικό τηλεπαιχνίδι, αγωνιά για την κατάσταση του τραυματία και όπως αναφέρουν στενοί συγγενείς του, παραμένει σοκαρισμένος από το δυστύχημα και συντετριμμένος από τον θάνατο του 19χρονου.

Από την πρώτη στιγμή ο 24χρονος καλλιτέχνης δηλώνει στη διάθεση των αρχών που ερευνούν τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος.

Οι έρευνες για το θανατηφόρο τροχαίο συνεχίζονται με τον 68χρονο οδηγό που παραβίασε το STOP να παρουσιάζεται αργά χθες το βράδυ στην αστυνομία, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του.