Η Ελένη από το Άργος κόντεψε να αφήσει την τελευταία της πνοή στα χέρια του κακοποιητικού συζύγου της, ο οποίος κατηγορείται ότι τη χτύπησε με ατμοσίδερο και την περιέλουσε με χλωρίνη.

Η περιγραφή της γυναίκας για όσα πέρασε προκαλεί φρίκη και οργή.

«Σηκώθηκε 3 η ώρα, εγώ κοιμόμουν και με ξύπνησε. Είχε τόσα νεύρα, είχε ιδρώσει ολόκληρος και μου λέει “Σήκω, προχώρα στο μπάνιο. Αυτό το μπάνιο θα το θυμάσαι μια ζωή, εκεί θα χύσεις αίμα”… Μου πέταξε όλα τα υγρά, ό,τι είχε μέσα στο μπάνιο, κρεμοσάπουνα, γάλατα, μουστάρδες, χλωρίνη, υγρό πλυντηρίου. Είχε πάρει το μαχαίρι μαζί του. Είχε πάρει δυο μαξιλαροθήκες, τη μια τη βούτηξε στη λεκάνη. Μου την έβαλε στο στόμα, μου έβαλε και το κεφάλι στη λεκάνη. Μετά μου έβαλε τη μαξιλαροθήκη στον λαιμό. Με έπνιγε. Μου έβαλε και το μαχαίρι στον λαιμό. Μου τραβούσε τα μαλλιά, με χτυπούσε στον καθρέφτη. Μου έλεγε  “Κοίτα πώς είσαι ποιος θα σε πάρει”» συγκλονίζει η γυναίκα μιλώντας στο Star.

«Με χτύπησε με το σίδερο στο πρόσωπο» – «Μου έλεγε “το έκανα από αγάπη”»

Ο εφιάλτης της, όμως, δε σταμάτησε εκεί. Όπως περιέγραψε, ο σύζυγός της τη χτύπησε με το σίδερο στο πρόσωπο, την απείλησε ότι θα τη σκοτώσει και την κακοποίησε σεξουαλικά με το κινητό της, το οποίο το είχε σπάσει λίγο νωρίτερα.

«Μετά μου έβαλε τη λωρίδα του παντελονιού στον λαιμό. Μου είπε “Θα σε σκοτώσω!”. Πήρε το σίδερο και μου το κοπάνησε στο πρόσωπο. Το ψωμί το βούτηξε σε νερό με χλωρίνη, μου το πέταξε στο πρόσωπο. Μετά με έπλυνε να μην πάθω εγκαύματα. “Πλύσου γρήγορα μη καείς. Το μυαλό σου δε θα το πειράξω γιατί το θέλω για τα παιδιά μου. Θα σου πειράξω τα μάτια”, μου είπε».

Στη συνέχεια, φοβούμενος ότι η γυναίκα θα πεθάνει, τη μετέφερε στο νοσοκομείο με το αυτοκίνητο. Τη μετέφερε, όμως, στην Τρίπολη και όχι στο Άργος, όπου μένουν για να μην μάθει κανείς τι είχε κάνει.

«Άρχισε τα ίδια μέσα στο αμάξι. “Ό,τι σου έκανα το έκανα για καλό, ένα μάθημα της έδωσα. Το έκανα από αγάπη“, έλεγε. Πριν δύο βδομάδες με είχε πάει στον Ισθμό για να με πετάξει» συγκλονίζει η Ελένη.

«Θέλω να σαπίσει στη φυλακή, να μην τον ξαναδώ. Να μην πλησιάσει τα παιδιά μου».

«Οι πράξεις της την τιμώρησαν» – Προκλητικός ο 34χρονος

«Αγαπώ όλες τις γυναίκες του κόσμου. Δεν ξέρω για ποιον λόγο έγινε. Γυναίκες, ζητώ να στολίζετε τον κόσμο, όχι να τον ασχημαίνετε και σας λατρεύουμε γιατί και εμείς βγήκαμε από γυναίκα και η γυναίκα βγήκε από γυναίκα» λέει ο 34χρονος που κατηγορείται ότι χτύπησε με ατμοσίδερο την 32χρονη σύζυγό του και την περιέλουσε με χλωρίνη στο Άργος.

«Τσακωθήκαμε, ήρθαμε λίγο σε… Συγγνώμη λέω, συγγνώμη, βέβαια λέω συγγνώμη σε όλες τις γυναίκες του κόσμου και στη γυναίκα μου. Δεν έχω κάνει κάτι, ήταν οι πράξεις της που την τιμωρήσανε» προκαλεί ο 34χρονος, μιλώντας στο Live News.

«Αυτή ισχυρίζεται χίλια δύο πράγματα. Εγώ είπα είναι έτσι αλλά την αγαπώ. Δεν ξέρω τι έχει πει, τι έχει κάνει. Να είναι καλά όπου και να είναι και να ακούει αυτό το τραγούδι ”άμα δεις τα παιδιά να τους πεις ένα γεια”», προσθέτει.

Ο 34χρονος με καταγωγή από το Άργος αρνείται ότι έριξε χλωρίνη στην 32χρονη μητέρα δύο παιδιών και ότι την χτύπησε με σίδερο. Παραδέχεται ωστόσο, πως εκείνος την πήγε στο νοσοκομείο γιατί ήταν χτυπημένη.