Ανατριχιαστικά στοιχεία έρχονται στο φως για τη νέα γυναικοκτονία στην Κρήτη που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Πιο συγκεκριμένα, πριν αποκαλυφθεί το έγκλημα, ο δράστης είχε δύο φορές επικοινωνία με το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ. Αρχικά είπε ότι έδερνε την άτυχη γυναίκα, με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. να αναφέρουν ότι ο τηλεφωνητής προσπάθησε να κατανοήσει τι συμβαίνει για να χειριστεί την κατάσταση με τον κατάλληλο τρόπο.

«Ελάτε υπάρχει μία γυναίκα χτυπημένη», φέρεται να είπε ο δράστης.

Όπως αναφέρει το creta24, σε αυτό το σημείο η συνομιλία διακόπηκε με τον εργαζόμενο του ΕΚΑΒ να αντιλαμβάνεται πως συμβαίνει κάτι σοβαρό. Η επόμενη κίνησή του ήταν να καλέσει πίσω τον αριθμό που έβλεπε στην οθόνη του, με τον δράστη να το σηκώνει και μετά από ερωτήσεις που δέχτηκε να απαντά «ελάτε από εδώ να τα πούμε».

Όταν ο υπάλληλος στο τηλεφωνικό κέντρο συνέχισε τις ερωτήσεις, ο άνδρας απάντησε ότι η γυναίκα είναι νεκρή.

Άμεσα το ΕΚΑΒ ενημέρωσε την αστυνομία που έφτασε στο σημείο και συνέλαβε τον αλβανό δράστη.

Πώς έγινε το έγκλημα

Μία ακόμη γυναικοκτονία στη χώρα μας, αυτή τη φορά στο Ηράκλειο Κρήτης. Ένας αλλοδαπός άντρας, γεννημένος το 1985, υπήκοος Αλβανίας, σκότωσε τη σύντροφό του, πυροβολώντας τη στο κεφάλι με πιστόλι.

Ο άντρας ομολόγησε την πράξη του, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Η σύντροφός του ήταν νεαρής ηλικίας, υπήκοος Ρουμανίας, γεννημένη το 1995.

Το έγκλημα έγινε στην περιοχή των Καμινίων στο Ηράκλειο και οι Αρχές προέβησαν στη σύλληψή του με το που έφτασαν στο σημείο.

Το ζευγάρι απασχολούσε με τις εντάσεις και τους καβγάδες πολύ συχνά τη γειτονιά, όπως λένε οι μαρτυρίες στο neakriti.gr.

Ο δράστης φέρεται να χρησιμοποίησε όπλο εναντίον της συντρόφου του, ωστόσο ως τώρα οι μάρτυρες φαίνεται να δηλώνουν ότι δεν άκουσαν κάποιον κρότο ή θόρυβο που να παραπέμπει σε πυροβολισμό.