Μία ακόμη γυναικοκτονία στη χώρα μας, αυτή τη φορά στο Ηράκλειο Κρήτης. Ένας αλλοδαπός άντρας, γεννημένος το 1985, υπήκοος Αλβανίας, σκότωσε τη σύντροφό του, πυροβολώντας την στο κεφάλι με πιστόλι. Ο δράστης, μάλιστα, κάλεσε και το ΕΚΑΒ, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες.

Ο άντρας ομολόγησε την πράξη του, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Η σύντροφός του ήταν νεαρής ηλικίας, υπήκοος Ρουμανίας, γεννημένη το 1995.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης, όπως το neakriti.gr, μεταδίδουν ότι η νέα γυναικοκτονία φαίνεται πως σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Ηράκλειο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας άνδρας φέρεται να σκότωσε τη σύζυγό του στην περιοχή των Καμινίων στο Ηράκλειο και οι Αρχές προέβησαν στη σύλληψή του με το που έφτασαν στο σημείο.

To έγκλημα σημειώθηκε σε ρετιρέ στην περιοχή κοντά στο γήπεδο του ΟΦΗ. Το ζευγάρι απασχολούσε με τις εντάσεις και τους καυγάδες πολύ συχνά τη γειτονιά, όπως λένε οι πρώτες μαρτυρίες στο neakriti.gr.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης φέρεται να χρησιμοποίησε όπλο εναντίον της συντρόφου του, ωστόσο ως τώρα μάρτυρες φαίνεται να δηλώνουν ότι δεν άκουσαν κάποιο κρότο ή θόρυβο, που να παραπέμπει σε πυροβολισμό.