Το 2020 συμμετείχε στη δραματική διάσωση παιδιού στον Άλιμο. Τότε βούτηξε στη θάλασσα και το έβγαλε τραυματισμένος στη στεριά ενώ είχε αρχίσει να παρασύρεται στα ανοιχτά. Για την πράξη του αυτή, βραβεύτηκε λίγους μήνες αργότερα.

Ο ίδιος εμφανίζεται στο TikTok να οδηγεί σπορ πανάκριβα αυτοκίνητα, να ποζάρει πάνω σε μηχανές και να ανεβάζει εικόνες από τις καλοκαιρινές του διακοπές. Η παρουσία του στη σύλληψη του παιδόφιλου σε διαμέρισμα της Αττικής όμως τον έβαλε και πάλι στο μικροσκόπιο.

Ο νεαρός αστυνομικός περνάει χειροπέδες στον άνδρα που παγιδεύτηκε από τον πατέρα της 13χρονης και έφτασε από την Πάτρα στον Πειραιά, πιστεύοντας πως μέσα στο διαμέρισμα τον περίμενε η ανήλικη. Ο αστυνομικός καλείται πλέον για εξηγήσεις, καθώς όπως αναφέρουν πηγές από τη ΓΑΔΑ τις οποίες επικαλείται το MEGA, ενημέρωσε για το σχέδιο που είχε καταστρωθεί με αποτέλεσμα η Aσφάλεια να μάθει για τη σύλληψη από το βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο. Η απόφαση για Προκαταρκτική Διοικητική Εξέταση, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του 32χρονου αστυνομικού, με ένα κείμενο και ένα βίντεο στο διαδίκτυο.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι ενημέρωσε την υπηρεσία του και αποφάσισε να αναλάβει δράση για να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος. Το βίντεο πάντως με τη σύλληψη του παιδόφιλου προκάλεσε όπως φαίνεται ενόχληση στην ηγεσία της Αστυνομίας. Γίνεται λόγος για μια επιχείρηση χωρίς κεντρικό σχεδιασμό που μπορεί να οδηγήσει σε απρόβλεπτες καταστάσεις.

«Πρέπει να είμαστε απαρέγκλιτα αφοσιωμένοι στην εφαρμογή του νόμου, της ποινικής δικονομίας, του ποινικού νόμου και της αστυνομικής πρακτικής. Αυτό είναι το καθήκον μας, γιατί κάθε φορά αν παραβιάζουμε αυτές τις βασικές αρχές μιας δημοκρατικής πολιτείας, ενός κράτους δικαίου μπορεί να οδηγηθούμε σε άλλου είδους προβλήματα», τόνισε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 32χρονος αστυνομικός απασχολεί την υπηρεσία του. Πριν από περίπου ένα μήνα βρέθηκε κατηγορούμενος, όταν άντρας που συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία του έκανε μήνυση.

Και σε αυτή την περίπτωση τοποθετήθηκε δημόσια και δεν έδειξε να έχει μετανιώσει για τις κινήσεις του. Θέμα συζήτησης είχε γίνει και το 2021 όταν απάλλαξε 16χρονη από έναν 40χρονο άντρα, που την απειλούσε ότι θα δημοσιοποιήσει γυμνές φωτογραφίες της, αν δεν δεχόταν να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες του ορέξεις.

Ο αστυνομικός μπήκε στο Σώμα το 2010. Έχει πάρει μέρος σε δεκάδες επιχειρήσεις, για ορισμένες από τις οποίες αισθάνθηκε την ανάγκη να μιλήσει δημόσια. Ο ίδιος δηλώνει αφοσιωμένος στη δουλειά του και τονίζει πως έχει την ίδια όρεξη για ανιδιοτελή προσφορά, από τη μέρα που ξεκίνησε.

Τα καλύτερα για εκείνον έχουν να πουν μια σειρά από συνάδελφοι και φυσικά ο πατέρας της 13χρονης, που μίλησε μαζί του πριν αλλά και μετά τη σύλληψη του επίδοξου βιαστή της κόρης του. Η αστυνομική έρευνα για τα όσα έγιναν στο διαμέρισμα του Πειραιά συνεχίζεται, με τον 32χρονο αστυνομικό να δηλώνει πανέτοιμος να δώσει εξηγήσεις όπου και όποτε του ζητηθούν. Είναι πεπεισμένος πως λειτούργησε υποδειγματικά κι κυρίως αποτελεσματικά στην πολυσυζητημένη σύλληψη του παιδόφιλου.