Σοκ στο Ηράκλειο Κρήτης μετά την αποκάλυψη για υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανήλικων με πρωταγωνιστή έναν 55χρονο άνδρα. Οι καταγγελίες για τις ύποπτες κινήσεις των δύο 13χρονων αγοριών στο σπίτι του στην περιοχή της Καλλιθέας κινητοποίησαν την ΕΛΑΣ.

Ο άντρας συνελήφθη για άλλη αρχικά παράβαση, ωστόσο ο Εισαγγελέας του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για τις ασελγείς πράξεις και αναμένεται να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη 10 Οκτωβρίου. Και τα δύο αγόρια φέρεται να ανήκουν στο οικογενειακό περιβάλλον του 55χρονου. Μάλιστα το ένα παιδί είναι βαφτισιμιός του. Όπως μεταδίδει το NeaKriti οι πρώτες πληροφορίες για την δράση του είναι αποκαλυπτικές.

Πώς έφτασαν οι Αρχές στην σύλληψή του – Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις

Πρόκειται για ένα πρόσωπο το οποίο δεν είχε δώσει αφορμές στον περίγυρο του για να σκεφτεί κανείς τι μπορεί να κρυβόταν πίσω από τη λειτουργία της επιχείρησής του. Ωστόσο, οι περίοικοι αντιλήφθηκαν το τελευταίο διάστημα, από τις κινήσεις του, ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.  

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε με αφορμή την κατάθεση της μίας μητέρας εκ των δύο 13χρονων αγοριών, καθώς σε βάρος του παιδιού της, φαίνεται να υπήρξε σεξουαλική παρενόχληση. Όταν μάλιστα μίλησε ο ίδιος στην μητέρα του, είπε ότι ο συνομήλικος και συμμαθητής του, βρισκόταν συχνά στον χώρο της επιχείρησης του 55χρονου και μία από τις φορές που βρέθηκε μαζί του στον ίδιο χώρο, αντιλήφθηκε ότι ο 55χρονος τον εξανάγκαζε σε ερωτική πράξη. Αποκρύπτοντας ότι και εκείνος έχει πέσει θύμα των ορέξεων του 55χρονου, μεταδίδει το NeaKriti.

Η μητέρα του 13χρονου κατέφυγε στην Ασφάλεια Ηρακλείου, όπου η αστυνομία άρχισε να ερευνά το περιστατικό και να παίρνει καταθέσεις. Έτσι ήρθε στο «φως» η δράση του 55χρονου, ο οποίος μάλιστα έχει βαφτίσει τον 13χρονο.

Σημειώνεται ότι έχουν συμβεί τρία περιστατικά, τα οποία οδήγησαν στην σύλληψή του 55χρονου και αφορούν την σεξουαλική εκμετάλλευση του παιδιού και μάλιστα με αντίτιμο κάθε φορά ένα ποσό της τάξης των 5 ευρώ.