Νέα στοιχεία βγαίνουν στη δημοσιότητα για το οπλοστάσιο που βρέθηκε σε αποθήκη στο Κολωνάκι και σύμφωνα με πληροφορίες, το σπίτι στο οποίο ανήκει ο χώρος, είχαν μείνει στο παρελθόν οι Μανώλης Τσουδερός και Εμμανουέλε Γκράτσι.

Ο Βασίλης Λαμπόπουλος μίλησε στην εκπομπή Live News και ανέφερε ότι οι αρχές διαπίστωσαν πως στο συγκεκριμένο οίκημα είχαν μείνει το τελευταίο διάστημα ένας μουσικός, μία σκηνοθέτιδα, υπήρχε ένα δικηγορικό γραφείο αλλά τη δεκαετία του 40’ εκεί έμενε ο Μανώλης Τσουδερός, ο οποίος ήταν πρωθυπουργός της χώρας στην εξόριστη κυβέρνηση κατά τη διάρκεια της Κατοχής.

Στη συνέχεια, είχε μεταβεί στη Μέση Ανατολή και μετά το 45’ επέστρεψε στην Ελλάδα και διέμενε στο συγκεκριμένο οίκημα. Ακόμη, στο συγκεκριμένο οίκημα έμενε και ο γιος του, ο οποίος συμμετείχε στον πόλεμο.

Μάλιστα, στο οίκημα διέμενε τον Οκτώβριο του 1940 ο τότε Ιταλός Πρέσβης Εμμανουέλε Γκράτσι, ο οποίος πήγε το τελεσίγραφο στον Μεταξά.

Πλέον, εκεί μένει ένας πρώην καθηγητής πανεπιστημίου, ο οποίος είναι σε επικοινωνία με τις αρχές.

Έτσι, οι αρχές θεωρούν πως τα όπλα ανήκουν σε συλλέκτη, καθώς ο οπλισμός χρονολογείται από την εποχή του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου.