Κατηγορηματική ότι δεν γνώριζε πως αντέγραφε τη λίστα Λαγκάρντ από το αρχικό USB του Γ. Παπακωνσταντίνου σε ένα δεύτερο μετά από εντολή του άλλοτε επικεφαλής του Ιωάννη Διώτη ήταν καταθέτοντας στο Ειδικό Δικαστήριο η δικηγόρος Γαλάτια Μανέ.

Η συνεργάτιδα του Ιωάννη Διώτη περιέγραψε στους δικαστές όσα διαδραματίστηκαν εκείνη την ημέρα λέγοντας πως ο πρώην προϊστάμενος της, της ζήτησε να αγοράσει ένα USB και στη συνέχεια να κάνει μεταγραφή χρησιμοποιώντας ένα laptop που ήταν στο γραφείο του και όχι τον σταθερό υπολογιστή του. Η κ. Μανέ επέμεινε μάλιστα πως δεν κατέστρεψε ή διέγραψε το αρχικό USB, διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς του κ. Διώτη. Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις υπογράμμισε ότι ουδέποτε βρέθηκε μπροστά στη διαγραφή του.

Η μάρτυρας εκτίμησε πως ο Ιωάννης Διώτης δεν γνώριζε τον τρόπο για να προχωρήσει στη μεταγραφή και γι αυτό το λόγο ζήτησε τη βοήθεια της.

Πρόεδρος: Σας είπε ο κ. Διώτης τί περιείχε το USB και από που προήλθε;

Μάρτυρας: Καμία συζήτηση δεν έγινε σχετικά. Δεν μου δημιουργήθηκε ερωτηματικό, ούτε ένιωσα καχυποψία ή κίνδυνο.

Πρόεδρος: Είδατε το περιεχόμενο;

Μάρτυρας: Δεν έχω καμία εικόνα. Δεν είναι ότι δεν θυμάμαι.

Πρόεδρος: Σας είπε να το καταστρέψετε;

Μάρτυρας:
Δεν είχα καμία ενημέρωση για το τί έγινε μετά. Ποτέ δεν μου είπε να το καταστρέψω ή το διαγράψω. Αυτομάτως θα με έθετε και σε μια επιφυλακή. Δεν κάναμε καμιά συζήτηση μετά, δεν έχω συνομιλήσει καθόλου μαζί του ούτε συναντηθεί.

Συνήγορος: Γνωρίζεται αν ο κ. Διώτης συναντήθηκε εκείνη την ημέρα με τον κ. Βενιζέλο.

Μάρτυρας
: Δεν γνωρίζω τίποτα…

Συνήγορος: Σας ρώτησε ο κ. Διώτης πως γίνεται η διαγραφή.

Μάρτυρας:
Εκείνη την ημέρα δεν με ρώτησε . Αν μου είχε κάνει αυτή την ερώτηση σε ανύποπτο χρόνο θα του έλεγα «delete» αλλά δεν θυμάμαι να με ρώτησε κάτι τέτοιο.