Δυσαρεστημένος με το επίπεδο της προεκλογικής συζήτησης που γίνεται δήλωσε ο υπουργός Ναυτιλίας και υποψήφιος με τη Ν.Δ. στη Β’ Αθήνας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, τονίζοντας ότι δεν γίνεται συζήτηση ουσίας.

«Καθόλου. Και να σας πω και κάτι. Εγώ θα χαιρόμουν, επειδή καταλαβαίνω ότι υπάρχουν οι ενστάσεις και οι αντιρρήσεις γιατί δεν γίνεται το debate των δύο πολιτικών αρχηγών. Πιστεύω ότι έπρεπε να γίνει τουλάχιστον ένα debate σε επίπεδο στελεχών, των υπευθύνων των διαφόρων κλάδων της πολιτικής και να καθίσουμε να δούμε σε κάθε κλάδο, σε κάθε υπουργείο, σε κάθε μορφής άσκησης κρατικής εξουσίας τι προτείνει η μία πλευρά και τι προτείνει η άλλη», είπε ο κ. Βαρβιτσιώτης.

Στην επισήμανση ότι οι δύο αρχηγοί των δύο μεγάλων κομμάτων δεν κάθονται στο ίδιο τραπέζι ούτε για να συμφωνήσουν αλλά ούτε και για να διαφωνήσουν ο υπουργός Ναυτιλίας και υποψήφιος με τη Ν.Δ. στη Β’ Αθήνας τόνισε: «Νομίζω ότι ο κ. Σαμαράς έχει πάρει μία απόφαση και την έχει δικαιολογήσει πλήρως και έχει να κάνει με τον τρόπο συμπεριφοράς όλων των τελευταίων ετών».