«Είναι καραναζιστές και μας σηκώνουν το δάχτυλο αυτοί οι άνθρωποι και μας λένε να το βουλώσουμε», τόνισε ο Πέτρος Τατσόπουλος μία μέρα μετά το περιστατικό και τις απειλές του Νίκου Μίχου προς το πρόσωπό του.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 για το περιστατικό με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής και τις απειλητικές προς το μέρος του κινήσεις του Νίκου Μίχου, είπε: «Δεν χρειάζεται να μας δείρουν. Δε χρειάζεται να φάμε ξύλο. Το μόνο που ξέρουν είναι να πουλάνε τραμπουκισμό».

Ο κ. Τατσόπουλος έδωσε συγχαρητήρια στους ψηφοφόρους τους που τους έστειλαν στη Βουλή.

Σύμφωνα με τον ανεξάρτητο βουλευτή, ο Χρήστος Παππάς αναφέρθηκε σε μια ομιλία του Πέτρου Τατσόπουλου ο οποίος είχε αναγνώσει ένα νεανικό κείμενο του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, στο οποίο υμνούσε τον Χίτλερ. «Ήθελε να πει το παραμύθι του ο κ. Παππάς περί νεανικού ναζισμού. Τα κείμενα αυτά τα έγραφαν και πριν από δύο ή τρία χρόνια», είπε ο κ. Τατσόπουλος. «Τους έλεγα φασίστες και να μη μας λένε το παραμύθι τους. Μέσα σε όλο τον κακό χαμό, ο Μίχος μου φώναζε “βούλωστο” και τότε σηκώθηκε ο Πύρρος Δήμας και του είπε “κάνε πίσω”».

Ο κ. Τατσόπουλος, στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ήρθε σε αντιπαράθεση με τον συνήγορο του Χρήστου Παππά, Περικλής Σταυριανάκη στον οποίο είπε ότι οι πελάτες του είναι φασίστες.

Πάντως ο κ. Σταυριανάκης ξεκαθάρισε ότι δεν είναι στέλεχος της Χρυσής Αυγής, δεν ανήκει σε κανένα πολιτικό κόμμα και υπερασπίζεται μόνο τον πελάτη του. Είπε ακόμη ότι δεν άκουσε το ναζιστικό ύμνο που τραγουδούσαν οι χρυσαυγίτες.