Μακρά νύχτα αναμένουν τα ηγετικά στελέχη της ΔΗΜΑΡ, μέχρι να διαμορφωθεί οριστικά το ποσοστό που θα λάβει το κόμμα και εάν θα εκλέξει ή όχι ευρωβουλευτή, δηλαδή εάν καταφέρει να ξεπεράσει το κρίσιμο όριο του 3%.

Από το αποτέλεσμα του exit poll, καθώς και τις πληροφορίες που συγκέντρωσαν, εκτιμούν ότι το αποτέλεσμα πρόκειται να είναι οριακό για τη ΔΗΜΑΡ και θεωρείται παρακινδυνευμένη οποιαδήποτε πρόβλεψη πριν ανακοινωθεί, τουλάχιστον, το 25% των πραγματικών αποτελεσμάτων από το υπουργείο Εσωτερικών.

Επίσης, θεωρούν ότι τα διαφαινόμενα αποτελέσματα φανερώνουν ότι η πόλωση που επιβλήθηκε από την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ, τις τελευταίες ημέρες, λειτούργησε εις βάρος των μικροτέρων κομμάτων.

Σε κάθε περίπτωση, όλα τα δεδομένα του τελικού αποτελέσματος, συμπεριλαμβανομένων και των αδυναμιών που εμφάνισε η ΔΗΜΑΡ, θα εξετασθούν τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με τις εσωκομματικές διαδικασίες του κόμματος.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.