Στο 9ο Γενικό Λύκειο Πειραιά στην Καστέλλα προσήλθε για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος.

Ο κ. Μιχαλολιάκος ευχήθηκε καλή δύναμη στη δικαστική αντιπρόσωπο και στην εφορευτική επιτροπή και προσήλθε στο παραβάν για να ψηφίσει. Μάλιστα οι δημοσιογράφοι κάποιοι στιγμή τον ρώτησαν χαριτολογώντας αν γνωρίζει ποιόν θα ψηφίσει, απάντησε: «Δεν ξέρω ποιόν να πρωτοσταυρώσω- είναι άξιοι όλοι τους».

Μετά την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος ο δήμαρχος Πειραιά δήλωσε : «Οι εκλογές είναι η γιορτή της δημοκρατίας και η ώρα που ψηφίζει ο καθένας από εμάς». «Πολίτες όλοι, μία ψήφο έχουμε όλοι στη δημοκρατία κι ο πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη και ο πιο ισχυρός της πολιτικής εξουσίας. Παίρνουμε τις τύχες της πόλης μας, της πατρίδας μας στα χέρια μας.

Άσκησα το εκλογικό μου καθήκον με σεβασμό στην τιμή της πολιτικής, στο ήθος της πολιτικής και της δημοκρατίας, στον αξιακό κώδικα του Πειραιά».

Ο κ. Μιχαλολιάκος το απόγευμα κατά την ώρα της ανακοίνωσης των εκλογικών αποτελεσμάτων θα βρίσκεται με στενούς του συνεργάτες στο εκλογικό του κέντρο.