«Προκλητικό και ανιστόρητο» χαρακτήρισε τον υπουργό Οικονομικών ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ANT1 στράφηκε, για μία ακόμη φορά, κατά του Γιάννη Στουρνάρα με αφορμή τη χθεσινή του συνέντευξη στην εκπομπή «Ανατροπή» και το Γιάννη Πρετεντέρη.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας πάντως μίλησε με καλά λόγια για την απόφαση της κυβέρνησης να μην υπολογίσει σε αυτή τη φάση την τρόικα. «Αυτός ο προϋπολογισμός είναι ένας πολιτικός προϋπολογισμός. Εννοώ ότι μετά την κρίση, είναι η πρώτη φορά που κατατίθεται ένας προϋπολογισμός γράφοντας “στα παλιά παπούτσια” την άποψη της τρόικας. Δεν πήραμε την άποψή της, δεν μας ενδιέφερε ως κυβέρνηση.

Το Μάρτιο ή τον Απρίλιο ούτε σε νέο μνημόνιο θα πάμε ούτε θα ζητήσουμε επιπλέον δανεισμό», ανέφερε χαρακτηριστικά για το θέμα.

Για τον Γιάννη Στουρνάρα, είπε ότι «ήρθε χθες ένας υπουργός Οικονομικών, ο οποίος ήταν προκλητικός απέναντι στην κοινωνία, ήταν απίστευτα ανιστόρητος στην παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και δεν κατάλαβα τι ήθελε να πει. Προφανώς δεν έχει καταλάβει τι γίνεται στις κοινοβουλευτικές ομάδες των δύο κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση».