Καμία σχέση με το έγκλημα του Κερατσινίου δεν έχει η Χρυσή Αυγή όπως δήλωσε, μετά την ολοκλήρωση της έρευνας που έκανε η αστυνομία στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην οδό Μεσογείων, στην οδό Δηλιγιάννη και σε άλλες περιοχές, ο Ηλίας Κασιδιάρης.

«Καταδικάσαμε από την πρώτη στιγμή απερίφραστα το έγκλημα» είπε και στη συνέχεια καταφέρθηκε εναντίον του «θλιβερού μνημονιακού κράτους, που βρήκε αφορμή να κάνει παράνομες εφόδους στα γραφεία του κόμματος και παράνομες προσαγωγές μελών μας».

«Αυτό γίνεται επειδή φοβούνται τη Χρυσή Αυγή, φοβούνται την άνοδο των εθνικιστών, επειδή είμαστε Έλληνες. Τους λέμε ότι δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω. Όσο πόλεμο και να μας κάνουν, μας κάνουν πιο δυνατούς» πρόσθεσε.

Στην έρευνα, που διήρκεσε περίπου μιάμιση ώρα, παρόντες ήταν και οι βουλευτές του κόμματος, Γιάννης Λαγός, Ηλίας Παναγιώταρος, Ηλίας Κασιδιάρης, Χρήστος Παππάς και Παναγιώτης Ηλιόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας άνδρες της Τροχαίας, που βρίσκονταν έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, διαπίστωσαν ότι ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος είχε παρκάρει παράνομα το αυτοκίνητό του στο πεζοδρόμιο, ενώ οι αριθμοί των πινακίδων κυκλοφορίας ήταν καλυμμένοι με μαύρο πλαίσιο, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.