Την απάντησή του για το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής «Διάπλαση των Παίδων», δίνει μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Facebook ο Πέτρος Τατσόπουλος. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αρχίζει το κείμενό του με ειρωνικά λόγια και συγκεκριμένα αναφερει: «Χρυσή Αυγή, γνωρίζεις πόσο σε αγαπάω…».

Ο Πέτρος Τατσόπουλος υποστηρίζει ακόμη ότι επειδή τα παιδιά στην ηλικία του δημοτικού έχουν αναπτύξει το μυαλό τους, μπορεί η Χρυσή Αυγή, να πάει στα… μαιευτήρια. «Εάν θέλεις όμως να κάνεις σωστή δουλειά, πρέπει να ξεκινήσεις από τα μαιευτήρια και ακόμη πιο πριν, κατά την καθοριστική περίοδο της εγκυμοσύνης. Σε κάθε νεογέννητο, αντί για ανθοδέσμες και άλλες τέτοιες σάχλες, μπορείς να προσφέρεις τον αίνο του Μιχαλολιάκου προς τον θεό Πάνα -δεν περνάει από το μυαλό μου πιο τρυφερό νανούρισμα», σημειώνει.

Ακολουθεί το σχόλιό του

«Xρυσή Αυγή, γνωρίζεις πόσο σε αγαπάω. Άκου μερικές συμβουλές τζάμπα και με το χέρι στην καρδιά. Η πρωτοβουλία σου για τη διάπλαση των παίδων είναι θεάρεστη -μπορεί να σου το πιστοποιήσει και ο Καλαβρύτων Αμβρόσιος- αλλά θεωρώ ότι ξεκινάς από την ηλικία όπου το παιχνίδι έχει πλέον κριθεί. Τα παιδιά του Δημοτικού έχουν διαμορφώσει ήδη χαρακτήρα και ρέπουν αμετάκλητα στον κομμουνιστοσυμμοριτισμό-ρώτα όποιον παιδοψυχολόγο θέλεις. Στους νηπιακούς σταθμούς εξάλλου το παιχνίδι είναι φίφτι-φίφτι Με το πρόγραμμα “Η Διάπλαση των Νηπίων”, τουλάχιστον οι μισές αθώες ψυχές θα σωθούν. Εάν θέλεις όμως να κάνεις σωστή δουλειά, πρέπει να ξεκινήσεις από τα μαιευτήρια και ακόμη πιο πριν, κατά την καθοριστική περίοδο της εγκυμοσύνης. Σε κάθε νεογέννητο, αντί γι’ ανθοδέσμες και άλλες τέτοιες σάχλες, μπορείς να προσφέρεις τον αίνο του Μιχαλολιάκου προς τον θεό Πάνα -δεν περνάει από το μυαλό μου πιο τρυφερό νανούρισμα. Νωρίτερα, μαζί με κάθε υπερηχογράφημα, να δίνεις και μια φωτογραφία του Αδόλφου να χαϊδεύει τη σκυλίτσα του την Μπλόντι. Τέλος, για να ανακουφίσεις τη νευρικότητα της εγκύου κατά τη διαδικασία της αμνιοκέντησης, ενδείκνυται το CD του Καιάδα. Το προτιμούσε και η Ρόζμαρι».