Ικανοποιημένος φαίνεται ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης με την ταύτιση των δικών του απόψεων και των όσων είπε χθες ο πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, κατά την άτυπη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου,  για το ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

«Χαίρομαι που μετά από πολλούς μήνες ο πρωθυπουργός ασχολήθηκε με το πρόβλημα που υπάρχει στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και υιοθέτησε πλήρως όλες τις προτάσεις του Δήμου Αθηναίων, όπως αυτές έχουν κατατεθεί εδώ και πολλούς μήνες στα αρμόδια υπουργεία.

Ιδιαίτερη εντύπωση μου προκάλεσαν δύο σημεία από τις τοποθετήσεις του πρωθυπουργού.

Το πρώτο, ότι ταυτίστηκε πλήρως μαζί μου για την αναγκαιότητα απομάκρυνσης των μονάδων ΟΚΑΝΑ από το ιστορικό κέντρο της πόλης – όλες είχαν τοποθετηθεί επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ – αγνοώντας προφανώς ότι η αρμόδια υφυπουργός κυρία Γεννηματά έχει τελείως διαφορετική άποψη από τη δική του.

Και το δεύτερο που μου προκάλεσε εντύπωση είναι ότι δεν άκουσα ούτε μία κουβέντα για την ουσιαστική φύλαξη των συνόρων της Ελλάδος, προκειμένου η χώρα μας να πάψει να είναι ξέφραγο αμπέλι, όπου ο καθένας μπαίνει και βγαίνει όποτε θέλει και για όποιο λόγο θέλει», είπε ο δήμαρχος Αθηναίων.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.