Υπέρ του πολυνομοσχεδίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης

«Τολμηρή κίνηση» χαρακτηρίζει την διαγραφή Λυμπερόπουλου και ζητά να έχει συνέχεια


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
20:12
17/10/2011
Υπέρ του πολυνομοσχεδίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης
4
loading

Εμμέσως πλην σαφώς υπέρ του πολυνομοσχεδίου τοποθετείται ο βουλευτής της ΝΔ Κυρίακος Μητσοτάκης . Σε συνέντευξη του ο βουλευτής σημειώνει χαρακτηριστικά ότι «στο παρελθόν είχαμε μέχρι στιγμής πολλές φραστικές διαφοροποιήσεις, αλλά στο τέλος δεν είχαμε ουσιαστικές αποκλίσεις στην ψηφοφορία. Εκτιμώ ότι για μια άλλη φορά θα γίνει το ίδιο.

Από εκεί και πέρα, για την Κυριακή, δεν μπορώ να προβλέψω αν θα υπάρξει μια οριστική απόφαση για το κούρεμα του ελληνικού χρέους».

Ο Κ.Μητσοτάκης χειροκροτά την κίνηση του κόμματος του να διαγράψει τον Θ.Λυμπερόπουλο ζητώντας μάλιστα να έχει και συνέχεια.

«Η Ν.Δ.-δήλωσε χαρακτηριστικά- έκανε μια πολύ τολμηρή κίνηση που αντίστοιχη δεν έχει κάνει το ΠΑΣΟΚ. Απομακρύνοντας τον κ. Λυμπερόπουλο από τα κομματικά όργανα, η κίνηση αυτή θα πρέπει να έχει και συνέχεια και θα πρέπει να θεσπιστεί ένα ασυμβίβαστο ανάμεσα στους εκπροσώπους οργανωμένων συντεχνιών και των κομματικών θέσεων που ενδέχεται να καταλαμβάνουν» .

Σε ότι αφορά το άρθρο των τριών υπουργών ,ο κ.Μητσοτάκης μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM σημειώνει «Μάλλον ως επίλογο μιας κομματικής διαδρομής, ενός πολιτικού φορέα που έχει πολύ μεγάλη ευθύνη για την εκτροφή τέτοιων φαινομένων το εκλαμβάνω»

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar laros

  Που το πας, που το πας ;

 2. avatar Marianthi

  μήπως είναι προσχεδιασμένο και μαγειρεμένο ποιοι, πόσοι και από που θα ψηφίσουν το νόμο? τι έγινε τον ιούλιο ποιοι ψήφισαν?

 3. avatar Γιώργος Κ.

  Ουσιαστικό λόγο θα αποκτήσετε όταν ζήσετε και πληρώσετε λογαριασμούς αμοιβώμενος με 1000 ευρώ; Μέχρι τότε πείτε και ένα ευχαριστώ στη Θεία Τύχη που γεννηθήκατε σε οικογένεια πολιτικών που σας υποστηρίζει Και όπως όλοι οι άλλοι μη βγάλετε το κεφάλι από το μαντρί γιατι θα φανεί ο λύκος!

 4. avatar Σκυλοπνιχτρης

  ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΚΕΜΜΕΝΟ ΦΑΟΥΛ ΚΥΓΙΑΚΟ

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει