Πρωτιά Μεϊμαράκη δείχνουν τα πρώτα στοιχεία των εκλογών για την ανάδειξη προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με τη Συγγρού. Το διακύβευμα πλέον είναι αν θα χρειαστεί και δεύτερος γύρος για την ανάδειξη προέδρου.

Τα ποσοστά αυτή τη στιγμή αγγίζουν το 45% για τον πρώην πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, χωρίς όμως να προσμετρώνται τα αποτελέσματα από το Λεκανοπέδιο, που άλλωστε εκεί βρίσκονται και τα εκλογικά τμήματα που έκλεισαν τελευταία, λόγω της μεγάλης προσέλευσης πολιτών.

Για τη δεύτερη και τρίτη θέση θα δώσουν μάχη Τζιτζικώστας και Μητσοτάκης, με πλεονέκτημα για τον πρωτό, ενώ τέταρτος -όπως αναμενόταν- θα είναι ο Γεωργιάδης.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι στο 30%»

Κύκλοι του Κυριάκου Μητσοτάκη αναφέρουν πως «ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι στο 30%. Η διαφορά είναι πολύ μικρότερη από αυτή που λέγεται και γράφεται. Πάμε στο Β´ γύρο και θα κερδίσουμε τη ΝΔ».

«Δεύτερος ο Απόστολος Τζιτζικώστας»

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Απόστολος Τζιτιζκώστας, στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, σύμφωνα με διαρροή από συνεργάτες του, με βάση τα μέχρι τώρα αποτελέσματα.

Όπως είπαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, από την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων σε 197 εκλογικά τμήματα σε όλη την επικράτεια, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης συγκεντρώνει 16.500 ψήφους, ο Απόστολος Τζιτζικώστας 10.650, ο Κυριάκος Μητσοτάκης 8.400 και ο Άδωνις Γεωργιάδης 3.050.