Μια παλιότερη δήλωση του υποψηφίου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπανώτα, κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες Παράλληλα, φήμες ήθελαν τον δημοσιογράφο να αποσύρεται από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ μόλις τρεις ημέρες μετά την εκλογή του στις προκριματικές του κόμματος για τη λίστα των Ευρωεκλογών.

Ο Δημήτρης Παπανώτας με ανάρτησή του στα social media μιλά για τμήμα παλιάς του δήλωσης, που «σκόπιμα απομονώθηκε», ενώ σημειώνει πως στέκεται διαχρονικά στο πλευρό των θυμάτων κακοποιητικής συμπεριφοράς» και, τέλος, απολογείται αν μέσω της κοπτοραπτικής της δήλωσής του, δόθηκε εντύπωση πως έχουν μερίδιο ευθύνης τα θύματα.

«Τις τελευταίες ώρες κάποιοι σκόπιμα απομόνωσαν τμήμα από μία παλιά μου δήλωση θέλοντας να δημιουργήσουν πρόβλημα τόσο σε μένα όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Ο σεβασμός που τρέφω για τις γυναίκες είναι γνωστός και αδιαμφισβήτητος. Διαχρονικά στέκομαι δίπλα σε όσες έχουν πέσει θύματα κακοποιητικής συμπεριφοράς χωρίς αστερίσκους και στηρίζω απόλυτα τον αγώνα τους. Αυτό κάνω όλα τα χρόνια ως δημοσιογράφος, αυτό θα συνεχίσω να κάνω και στο μέλλον.

Απολογούμαι αν μέσα από την «κοπτοραπτική» της δήλωσης μου δόθηκε η εντύπωση πως έχουν μερίδιο ευθύνης και τα θύματα κακοποίησης γι’ αυτό που τους έχει συμβεί. Και δεσμεύομαι πως θα αγωνιστώ στο πλευρό των κακοποιημένων γυναικών μέχρι την ημέρα που τέτοιου είδους φαινόμενα θα έχουν εκλείψει οριστικά».

Τις τελευταίες ώρες κάποιοι σκόπιμα απομόνωσαν τμήμα από μία παλιά μου δήλωση θέλοντας να δημιουργήσουν πρόβλημα τόσο σε…

Posted by Dimitris Papanotas on Wednesday, April 17, 2024