Σε νέες δηλώσεις αναφορικά με τις εταιρείες του Στέφανου Κασσελάκη προέβη σήμερα η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Βούλα Κεχαγιά, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι. Αρχικά ανέφερε ότι «ο κ. Κασσελάκης έχει δηλώσει ότι όλες οι μετοχές σε εταιρείες του εξωτερικού έχουν μεταβιβαστεί».

Όταν όμως ακολούθως ρωτήθηκε για το πόσες είναι αυτές, η ίδια απάντησε: «Δεν ξέρω πόσες είναι αυτές» καθώς και ότι «δεν γνωρίζω το χρονικό πλαίσιο, στο οποίο έγινε η μεταβίβαση». Ερωτηθείς εάν όταν εξελέγη ο κ. Στέφανος Κασσελάκης πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κατείχε και εταιρείες, η εκπρόσωπος του κόμματος της μείζονος αντιπολίτευσης απάντησε «υποθέτω ότι υπήρχε εταιρεία όταν εξελέγη πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ». Παρέπεμψε μάλιστα για περισσότερες πληροφορίες στο επικείμενο στο πόθεν έσχες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας ότι «ο νόμος λέει ότι μέχρι τέλη Ιουνίου υπάρχει η δυνατότητα για υποβολή πόθεν έσχες».

Και κατέληξε: «Προφανώς και ο κ. Κασσελάκης κατανόησε ότι η ερμηνεία που δίνεται ενδεχομένως να μην του επιτρέπει να έχει εταιρείες στο εξωτερικό. Αυτό θα το ξεκαθαρίσει η εισαγγελία όταν τον καλέσει. Ξεκαθαρίζω ότι δεν έχει πια μετοχές σε εταιρείες στο εξωτερικό».