Τι και αν η Ισπανία θεωρείται το φαβορί για την κατάκτηση του Euro 2012; Τι και αν οι παίκτες που την απαρτίζουν είναι ένα «κοκτέιλ» της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα;

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει κανένα απολύτως άγχος για τον ημιτελικό όπου η Πορτογαλία θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Ευρώπης και κόσμου, αφού όπως δηλώνει ο ίδιος είναι συνηθισμένος στα δύσκολα παιχνίδια.

«Δε νιώθω καμία ιδιαίτερη πίεση απλώς και μόνο επειδή θα αντιμετωπίσουμε την Ισπανία. Παίζω στο ψηλότερο δυνατό επίπεδο του ποδοσφαίρου εδώ και δέκα χρόνια, τόσο με τη εθνική όσο και με τους συλλόγους. Νιώθω μία ευθύνη για το ματς, αλλά όχι πίεση. Έχω συνηθίσει να παίζω σε παιχνίδια τόσο μεγάλης σημασίας», ήταν τα λόγια του επιθετικού της «βασίλισσας».

Ο Ρονάλντο θεωρεί πως το ματς κόντρα στους «φούριας ρόχας» δεν θα είναι εύκολο, αλλά παραμένει αισιόδοξος και ελπίζει πως η Πορτογαλία θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης:

«Θα είναι πολύ ωραία αν βρεθούμε στον τελικό οχτώ χρόνια μετά. Θα είναι δύσκολο, αλλά είμαστε μόλις ένα βήμα μακριά. Η Ισπανία είναι μία εκπληκτική ομάδα και θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα η “μάχη”, στην οποία ελπίζω πως θα νικήσουμε. Φυσικά πρόκειται για έναν πολύ δύσκολο αγώνα».

Πηγή: Sport-fm.gr