Για το μεγάλο φινάλε της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» μετά από τέσσερα χρόνια μίλησε ο Νίκος Μουτσινάς στις κάμερες που βρέθηκαν έξω από τον ΣΚΑΪ. «Τα συναισθήματά μου είναι ακόμη ανακατεμένα. Έχει απ’ όλα αλλά είναι πολύ μεγάλο το ανακάτεμα. Θέλουν όλα μαζί να ξεσπάσουν», ανέφερε αρχικά.

«Είναι ανάποδα, είναι και η χαρά της ξεκούρασης μετά από μία χρονιά, η χαρά ότι γίνεται ένα νέο βήμα εκτός τηλεόρασης, που είναι πάρα πολύ εντυπωσιακό. Ταυτόχρονα είναι η συγκίνηση για το τέλος της εκπομπής, του αποχωρισμού… είναι πάρα πολύ μπερδεμένα όλα μαζί», περιγράφει ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ.

«Ευτυχώς κατάφερα στην εκπομπή και ήμουν σαν λοβοτομημένος, δεν καταλάβαινα ποιος έμπαινε, ποιος έβγαινε, ποιον χαιρετούσα και τι συνέβαινε. Ήταν μάλλον λίγο παραπανίσια φορτισμένο από τις άλλες φορές. Θα κρατήσω όμως τη χαρά», εξομολογείται σε άλλο σημείο ο Νίκος Μουτσινάς για το τέλος της εκπομπής του.

«Από το Καλό Μεσημεράκι κρατάω την ευκαιρία που μου δόθηκε να κάνω ό,τι μου κατέβει στο κεφάλι με την παρέα μου. Τώρα πάω να κάνω μία παύση», επισημαίνει.

«Με τάραξε πάρα πολύ συναισθηματικά η Ζέτα Μακρυπούλια. Συγκινήθηκα πάρα πολύ που την είδα εκεί, γιατί είναι ένα πολύ οικείο μου πρόσωπο και τις τελευταίες μέρες όντως της είχα πει στο τηλέφωνο ότι με έχει πιάσει ένα σφίξιμο», παραδέχεται κλείνοντας τις δηλώσεις του ο Νίκος Μουτσινάς.