Ούτε μια, ούτε δυο αλλά τρεις αποχωρήσεις θα γίνουν από την πετυχημένη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» του Alpha. Η σειρά, η οποία έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό εδώ και 10 σεζόν, έχει ήδη πάρει το «πράσινο φως» προκειμένου να προβληθεί και 11η χρονιά όμως το καστ θα έχει αλλαγές.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» το πρωί της Πέμπτης (16/02), τρεις ηθοποιοί έχουν δηλώσει την επιθυμία να αποχωρήσουν από την «Μουρμούρα».

Ποιοι είναι αυτοί;

Η Ελένη Κοκκίδου, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης και η Μαρία Χάνου αποχωρούν από τη «Μουρμούρα».

«Η Ελένη Κοκκίδου, η Βουλίτσα από τη Μουρμούρα, δεν θα συνεχίσει στο καστ της σειράς την επόμενη σεζόν. Η σειρά έχει πάρει το πράσινο φως και για του χρόνου, όμως, αποχωρεί. Ο Αντώνης Αντωνίου, που υποδύεται τον Μηνά, συνεχίζει κανονικά και τώρα αναζητείται η νέα του παρτενέρ. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την παραγωγή και το κανάλι, η ηθοποιός το κάνει λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, δεν είχε χρόνο για την 11η σεζόν της Μουρμούρας», είπε αρχικά ο Αλέξης Μίχας και πρόσθεσε: «Έχουμε δύο ακόμη αποχωρήσεις από τη Μουρμούρα. Δεν συνεχίζουν ούτε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, ούτε η Μαρία Χάνου, ολοκληρώνουν και αυτοί την παρουσία τους στο τέλος της φετινής σεζόν, τον Ιούνιο».