Η Ζήνα Κουτσελίνη, το μεσημέρι της Παρασκευής (20/01) προχώρησε σε μια αναφορά στον Γιώργο Καραϊβάζ, τον συνεργάτη της δημοσιογράφο ο οποίος δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στις 9 Απριλίου 2021 σοκάροντας τους πάντες.

H δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ τράβηξε την προσοχή των διεθνών ΜΜΕ, με την υπόθεση να παραμένει ανεξιχνίαστη και τους δολοφόνους να παραμένουν άφαντοι.

Η παρουσιάστρια με τρεμάμενη φωνή είπε στον «αέρα» της εκπομπής: «Έτσι προχωράνε δυστυχώς τα πράγματα στη ζωή» και τόνισε ότι έχει το μήνυμα ακόμα του πατέρα της άτυχης Μελίνας, Μάνου Παρασχάκη, ο οποίος της είχε γράψει ότι θα ήθελε να έρθει στην εκπομπή προκειμένου να τον σφίξει στην αγκαλιά του όσο ήταν εν ζωή.

Σημειώνεται πως η ΕΣΗΕΑ αποφάσισε το 2023 να το αφιερώσει στη μνήμη του Γιώργου Καραϊβάζ και με αφορμή αυτό η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» του Star Channel άνοιξε τον φάκελο του Γιώργου Καραϊβάζ με τίτλο «20 σφαίρες δολοφονούν τη δημοσιογραφία».

«Δεν έχει ξεπεράσει κανείς μας τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ», είπε χαρακτηριστικά η Ζήνα Κουτσελίνη. Η σύζυγός του, Στάθα Αλεξανδροπούλου, μίλησε στις «Αλήθειες με τη Ζήνα» λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δολοφονήθηκε η ελευθεροτυπία» και ευχαρίστησε την ΕΣΗΕΑ και την πρόεδρό της, Μαρία Αντωνιάδου για την κίνηση.