Ο Φοίβος μίλησε στους δημοσιογράφους στην παρουσίαση του μιούζικαλ «Γεια» που ανεβάζει, αλλά και για τη Δέσποινα Βανδή, που θα λείπει από την παράσταση, αλλά την οποία έχει καλέσει στο έργο, όπως αποκάλυψε.

«Πριν από αρκετούς μήνες ο δίσκος “Γεια” έκλεισε 20 χρόνια από την κυκλοφορία του. Παρότι είχε έντονη επικαιρότητα, έφτασε πολύ ψηλά στις τάσεις και μου έκανε εντύπωση. Ένας συνεργάτης μου πέταξε την ιδέα για να το κάνουμε μιούζικαλ και έτσι πέσαμε σε αυτή την παγίδα» είπε αρχικά ο μουσικοσυνθέτης.

«Η Δέσποινα (Βανδή) δεν θα σας λείψει καθόλου γιατί υπάρχει στο DNA όλης της παράστασης και όλων των τραγουδιών. Είναι παντού. Ό,τι κι αν ακούσετε, θα θυμάστε τη Δέσποινα. Ποτέ δεν τσακώθηκα με τη Δέσποινα, την αγαπάω και πιστεύω ότι με αγαπάει κι αυτή. Έχουμε ζήσει τόσα πολλά με τη Δέσποινα επί 17 συναπτά χρόνια, που αυτό δεν μπορεί να το αλλάξει τίποτα, κανένας τσακωμός. Την έχω προσκαλέσει στην παράσταση» συνέχισε ο Φοίβος και κατέληξε μιλώντας για το «Γεια»:

«Είναι αυτός ο δίσκος που κοιμόμουν επί τρεις μήνες στο στούντιο σε μια μοκέτα. Αν με ανοίξουν σίγουρα θα βρουν στους πνεύμονές μου από τη μοκέτα τα χνούδια. Είναι ο δίσκος που με κυνήγαγαν Ρομά, ο βασιλιάς τους, ότι έκλεψα τη φωνή του παιδιού του στο “Γεια”. Είναι αυτό το παιδάκι που ακούγεται από μία ηχοθήκη. Είναι ένας Ινδός, ο οποίος μιλάει και καταλήγει σε ένα «γεια» κι εμένα μου άρεσε αυτό και το έκοψα και το έβαλα. Εγώ ούτε τον ήξερα τον άνθρωπο, ούτε ήξερα ότι έχουν βασιλιάδες, ούτε τίποτα. Εντάξει υπήρχαν διάφορα τέτοια» κατέληξε.