Οι εξελίξεις στην σειρά του Alpha «ο Παράδεισος των κυριών» αναμένονται και στο αποψινό επεισόδιο πολλές και καθηλωτικές.

Στο χθεσινό επεισόδιο του «Παράδεισου των κυριών» είδαμε πως: Ο Θανάσης έχει βάλει στο στόχαστρο τη Μιράντα και ο κίνδυνος για κείνη γίνεται ολοένα και μεγαλύτερος. Την περιμένει έξω από το σπίτι της και την απειλεί. Η συνάντηση του Άγη με τη Γεωργία και τον Μάρκο παίρνει απρόοπτη τροπή, ενώ συγχρόνως η εμφάνιση ενός προσώπου φαίνεται πως θα βοηθήσει την έρευνα της δολοφονίας του Αριστείδη. Η Όλγα ακούει παράξενους θορύβους από το δωμάτιο της Φρόσως και βρίσκεται μπροστά σε μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη που θα τη σοκάρει πολύ.

Τι θα δούμε όμως απόψε στις 20:00 στον Alpha στον «Παράδεισο των κυριών»;

Ο Ντίνος δεν προλαβαίνει να προειδοποιήσει τη Μιράντα για την καταγγελία εναντίον της και εκείνη έρχεται αντιμέτωπη με τις συνέπειες του νόμου. Η Ντέπυ, κυριαρχημένη από φόβο, κάνει κινήσεις απελπισίας και αποφασίζει αυτή τη φορά, να εξαφανιστεί μια και καλή. Ο Άγης πληγωμένος από την προδοσία του πατέρα του και της θείας του οδηγείται σε μονοπάτια που βλάπτουν και αυτόν, αλλά κυρίως τους γύρω του. Ο Αποστόλης στριμώχνεται άσχημα από την Όλγα, που τον έχει δει στο δωμάτιο της Φρόσως… Θα καταφέρει να την πείσει ότι δεν τρέχει κάτι ή έφτασε η αρχή τους τέλους για τον γάμο τους;.

Sneak preview του επεισοδίου:

Φωτογραφίες από το αποψινό επεισόδιο: