Οι παίκτες του MasterChef βρέθηκαν για άλλη μια φορά στο πλατό. Αυτή τη φορά, οι περισσότεροι ανέβηκαν στον εξώστη ώστε να παρακολουθήσουν από εκεί τη δοκιμασία αποχώρησης. Μια ημέρα η οποία δεν είναι ευχάριστη για κανέναν όπως τόνισε η Ελπίδα στην κάμερα και πρόσθεσε πως: «Θα φύγει κάποιος από την κόκκινη ομάδα δυστυχώς».

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση μπήκαν τελευταίοι στο πλατό και οι συμπαίκτες τους, τους υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα.

«Είμαι πάρα πολύ καλά ψυχολογικά, ήρθα να ζήσω άλλη μια μαγειρική εμπειρία, είτε αυτή με στείλει ξανά στο σπίτι του MasterChef είτε στο δικό μου το σπίτι» σχολίασε η Καλλιόπη που είναι υποψήφια προς αποχώρηση.

«Έχω έρθει με πάρα πολύ μεγάλη όρεξη να μαγειρέψω» σχολίασε με την σειρά του ο Παναγιώτης ο οποίος είναι επίσης υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ο τρίτος υποψήφιος, ο Γρηγόρης, τόνισε πως και αυτός είναι σε καλό mood και πως έχει συνειδητοποιήσει πως είναι διαγωνισμός και πως όλοι κάποια στιγμή θα φύγουν.

Ο Γιάννος ο οποίος είχε στα χέρια του την κάρτα ασυλίας δεν έκανε χρήση της και έτσι ξεκίνησε η δοκιμασία της αποχώρησης.

Το πιάτο αντιγραφής

Μικρασιατικό τονάκι με λαχανικά πλακί είναι η συνταγή που κλήθηκαν απόψε να αντιγράψουν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση. Μία συνταγή του Άγγελου Μπακόπουλου.

Το twitter απαιτεί τον Σελίμ στο διαγωνισμό να δει

Οι δοκιμασίες απαιτούν γνώσεις της πολίτικης κουζίνας και το twitter όχι μόνο εξέφρασε γι’ άλλη μια φορά την μεγάλη αδυναμία που είχε στον παλιότερο παίκτη, Σελίμ Σελτζούκ αλλά οι χρηστές απαιτούν να επιστρέψει στο MasterChef για να παραδώσει μαθήματα.