Στο επεισόδιο της Τρίτης (22/2) στο Survivor παρακολουθήσαμε έναν ιδιαίτερο στίβο μάχης, στον οποίο Μαχητές και Διάσημοι αγωνίστηκαν με όλο τους το έιναι, με σκοπό να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας. Οι Διάσημοι ήταν εκείνοι που κέρδισαν την πολυπόθητη επικοινωνία και δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν την συγκίνησή τους, μιας και, με αυτόν τον τρόπο, θα ερχόντουσαν πιο κοντά στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η Κάτια Ταραμπάνκο, με το που άκουσε την μητέρα της, πλάνταξε στο κλάμα, ενώ έβγαλε και μια κραυγή, λέγοντας ότι της λείπει πάρα πολύ και ότι είναι η πιο σημαντική γυναίκα, που έχει στην ζωή της. Σε όλο αυτό το κλίμα, ο Απόστολος Ρουβάς είπε πρώτη φορά στον πατέρα του την λέξη «Σ’αγαπώ», ενώ η Ευρυδίκη προχώρησε σε μια συγκινητική εξομολόγηση. Η ίδια άκουσε τα σκυλάκια της και είπε ότι η Σταλίτσα, το ένα από τα δυο, την βοήθησε να ξεπεράσει την κατάθλιψη που είχε, την περίοδο, που είχε ολοκληρώσει τις χημειοθεραπείες της, για να ξεπεράσει τον καρκίνο.

Πλάνταξε η Κάτια ακούγοντας τη μητέρα της

«Έσπασε» η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία άκουσε τα ηχητικά μηνύματα από τον αδερφό και τη μητέρα της.

Η μητέρα της ανέφερε: «Μου λείπεις πάρα πάρα πολύ και θέλω να προσέχεις τον εαυτό σου, να σκέφτεσαι καθαρά και θετικά. Να θυμάσαι αυτά που λέγαμε και να ξέρεις ότι σ’ αγαπάω πάρα πολύ.

Πάντα σου άρεσε να το ακούς αυτό και γι’ αυτό στο ξαναλέω. Μην ξεχνάς ότι είσαι η μπουμπού μου. Πιστεύω σε σένα και στη δύναμη που έχεις μέσα σου. Διασκέδασέ το, πέρνα όμορφα, ωραία και σε περιμένουμε να γυρίσεις», ήταν το μήνυμα της μητέρα της, με την Κάτια Ταραμπάνκο να ξεσπά με μια κραυγή, βάζοντας τα κλάματα.

Βρισηίδα κλαίγοντας: Μαμά περνάω τέλεια

Η Βρισηίδα Ανδριώτου είχε μηνύματα από τον αδελφό και τη μητέρα της και όπως ήταν φυσικό και επόμενο ξέσπασε σε κλάματα ακούγοντάς τα. «Βρισηιδούλα μου, δεν θέλουμε να σε βλέπουμε να στενοχωριέσαι, μόνο να χαμογελάς, κοίτα να είσαι δυνατή, να αντέξεις τις δύσκολες καταστάσεις που έρχονται. Κάνε υπομονή, κουράγιο και συνέχισε να αγωνίζεσαι με την ψυχή και την καρδιά σου όπως έκανες μέχρι τώρα. Δώσε τον καλύτερό σου εαυτό. Σε αγαπάμε πολύ, η μανούλα σου»

Με την παίκτρια να της… απαντάει: «Η μαμάκα μου δεν ξέρω πώς το ηχογράφησαν αυτό, γιατί έχει ακόμη τα κινητά που είναι κοχύλι. “Μαμά μη βλέπεις ότι στενοχωριέμαι, ξέρεις ότι είμαι δυνατή και έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα και στο υπόσχομαι, εγώ περνάω τέλεια”».