Στα άκρα φαίνεται πως είναι οι σχέσεις των παικτών της Κόκκινης ομάδας του Survivor μετά και το ιδιαίτερα έντονο συμβούλιο το οποίο προβλήθηκε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Η μέρα των Διασήμων ξεκίνησε με γκρίνια ενώ στην συνέχεια είχε πολλά κλάματα. Αρχικά, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μιλώντας στην κάμερα της παραγωγής ανέφερε πως κατά την επιστροφή στην καλύβα, το προηγούμενο βράδυ, δέχθηκε φραστική επίθεση από τον Άρη Σοϊλέδη ο οποίος της ζήτησε τα ρέστα επειδή η παίκτρια ψήφισε την Ναυσικά Παναγιωτοπούλου.

Η ένταση όμως συνεχίστηκε και στην καλύβα όπου η Ναυσικά Παναγιωτοπούλου κατηγόρησε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πως διαστρεβλώνει τα λεγόμενα της προκειμένου να στρέψει την Κάτια Ταραμπάνκο εναντίον της. Στο πλευρό της μελαχρινής παίκτριας τάχθηκε ο Άρης Σοϊλέδης.

«Αν ήσουν σωστή, θα έλεγες πως λες δύο μήνες τρελή την Μυριέλλα. Κοίτα με στα μάτια. Και τώρα ξαφνικά σε πειράξαμε εμείς; Παραδέξου το όμως αλλά μην λες μ…ς για εμένα ότι λέω ψέματα» τόνισε η παίκτρια.

Γιώργος Κατσαούνης: Το παράπονο του από την Ασημίνα και τα «καρφιά» για την Μυριέλλα Κουρεντή

Ο Γιώργος Κατσαούνης μιλώντας στην κάμερα του Survivor ανέφερε το παράπονο που έχει από την Ασημίνα Χατζηανδρέου η οποία, όπως είπε απομακρύνθηκε από εκείνον όταν μπήκε στο παιχνίδι ο Γιώργος. «Δεν ξέρω τι θέλει να κάνει… Πρόβλημα της!» τόνισε ο παίκτης των Μαχητών.

Ο Απόστολος Ρουβάς ζήτησε συγγνώμη από τον πατέρα του

Μια ευάλωτη στιγμή κατέγραψε ο φακός του Survivor αφού οι παίκτες των δυο ομάδων ενημερώθηκαν πως θα μονομαχήσουν για το έπαθλο επικοινωνίας. Οι παίκτες των Διάσημων και των Μαχητών φορτίστηκαν συναισθηματικά ενώ ο Απόστολος Ρουβάς θέλησε να πει δυο λόγια και να ζητήσει συγγνώμη από τον πατέρα του.

«Κάτι που με έχει καταρρακώσει αυτήν τη στιγμή. Θέλω να πω μια τεράστια συγγνώμη στον πατέρα μου γιατί οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν μικρός. Τον θεωρούσα υπαίτιο για πολλά πράγματα και θεωρούσα ότι τον τιμωρούσα τόσα χρόνια. Θέλω πάρα πολύ να ακούσω τη φωνή του και να του ζητήσω μια τεράστια συγγνώμη κι ότι θέλω οι σχέσεις μας να βελτιωθούν. Να ζήσουμε πράγματα που έχω χάσει από παιδί. Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Ευχαριστώ» είπε ο Απόστολος Ρουβάς.