Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» της Τετάρτης (9/2) την Holly Grace. H εντυπωσιακή Drag Queen, έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο House of Fame, όπου ως Θέμης είδαμε το ταλέντο της στο τραγούδι. Τελευταία προκάλεσε πλήθος συζητήσεων με τη συμμετοχή της σε τηλεοπτική διαφήμιση γνωστού σαμπουάν, αποκάλυψε πτυχές της ζωής της, σε μια συζήτηση από καρδιάς.

Η Holly Grace, η περσόνα που υποδύεται προέκυψε όταν έπρεπε να δημιουργήσει μία παράσταση και να έρθει σε επαφή με χώρο μακιγιάζ. Μετά ήρθε ένα ταξίδι στο Λονδίνο και έτσι βγήκε αυτή η ανάγκη.

Πώς αντιμετωπίζει, από τα παιδικά της χρόνια μέχρι και σήμερα, το ασταμάτητο bullying; Ποια ήταν η αντίδραση των γονιών της όταν τους αποκάλυψε τη σεξουαλική της ταυτότητα;

Η μητέρα μου ήταν από πάντα δίπλα μου, ήταν η πρώτη που έμαθε τη σεξουαλική μου ταυτότητα. Είχε καταλάβει ότι υπήρχε κάτι διαφορετικό.

Τα πράγματα ήταν λίγο διαφορετικά με τον πατέρα του επειδή ήταν πιο συντηρητικός.

«Ο μπαμπάς μου μεγάλωσε διαφορετικά, ποτέ δεν καθίσαμε να κάνουμε μία συζήτηση για την σεξουαλική μου ταυτότητα. Εκτίμησα το ταξίδι που έκανε για να φτάσει στην πλήρη αποδοχή».

«Έχουμε όλοι οι άνθρωποι ανάγκη από αγάπη. Οικογένεια δεν είναι μόνο αυτή που σε γεννάει αλλά και αυτή που δημιουργείς».

Για τη Holly Grace τα αρνητικά σχόλια ξεκίνησαν από τα παιδικά της χρόνια ακόμα. Μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου αποκάλυψε το σκληρό bullying που έχει υποστεί στο σχολικό περιβάλλον και το πώς διαχειρίστηκε εκείνες τις δύσκολες στιγμές.

«Η πορεία ήταν δύσκολη από τα παιδικά μου χρόνια. Το bullying δεν έχει σταματήσει ποτέ μέχρι και σήμερα. Στο σχολείο τα παιδιά με κορόιδευαν και με έλεγαν “γυναικούλα” και τώρα βγαίνω στην ελληνική τηλεόραση μία γυναικάρα. Χαίρομαι έστω γι΄αυτό» ομολόγησε.

Με αφορμή την πρόσφατη εν λόγω διαφήμιση με πρωταγωνιστές μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας θυμήθηκε τις φορές που κι εκείνος κυκλοφορούσε με το κεφάλι χαμηλά ρίχνοντας τη φράντζα μπροστά στο πρόσωπό του.

«Είχα ένα βίαιο σχολικό περιβάλλον. Δεν γύριζα στο σπίτι από τον σύντομο δρόμο γιατί μου την είχαν στημένη. Έχει τύχει να με χτυπήσουν, να με απειλήσουν, αλλά συνήθως με έβριζαν.