«Τα μαλλιά δεν έχουν φύλο». Με αυτό το μότο, η διαφήμιση της Pantene, στην οποία πρωταγωνιστούν μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας έγινε viral. Η κοινότητα, σε γενικές γραμμές, υποδέχθηκε την συγκεκριμένη διαφήμιση θετικά. Όμως υπήρξαν και ορισμένες «φωνές» που δεν είδαν με καλό μάτι τη διαφήμιση της Pantene.

Η εταιρία προφυλακτικών Durex προχώρησε σε μια ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στο facebook και με ένα ευφάνταστο σχόλιο, δήλωσε την στήριξή της στην Pantene αλλά και στα μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας τονίζοντας πως είναι «πολύ χαρούμενοι που οι γονείς τους δεν χρησιμοποίησαν τα προϊόντα μας».

Pantene #HairHasNoGender

🌈To Pantene λανσάρει την καμπάνια #HairHasNoGender, φέρνοντας στο προσκήνιο 5 queer άτομα, αληθινά μέλη της ελληνικής ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, που μοιράζονται υπερήφανα τις δικές τους ιστορίες και μιλούν για ενδυνάμωση και ορατότητα αναφερόμενα στα εντυπωσιακά, λαμπερά μαλλιά τους. #Pantene #HairHasNoGender #StrongIsBeautiful #hair #PanteneHair #PowerofHair #Strong #Power #StayStrong #StayBeautiful

Posted by Pantene Greece on Monday, January 17, 2022

Συγκεκριμένα, η ανάρτηση της Durex αναφέρει: «Η χώρα μας ΕΙΝΑΙ γεμάτη με πολίτες όπως οι πρωταγωνιστές της διαφήμισης της Pantene Greece. Είμαστε περήφανοι γι’αυτούς και πολύ χαρούμενοι που οι γονείς τους δεν χρησιμοποίησαν τα προϊόντα μας».