Οι συντελεστές της παράστασης «Σοφία Βέμπο σε θυμάμαι» έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα του θιάσου. Εκεί βρέθηκαν οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Το φλουρί το κέρδισε η Γεωργία Ζώη, η οποία το αφιέρωσε στην Σοφία Βέμπο, την οποία υποδύεται.

Η ηθοποιός δεν διστάζει να κολυμπάει τον χειμώνα, κάτι που έκανε και την περίοδο του χιονιά. Μάλιστα, κολυμπάει 4.000 ημέρες συνεχόμενα.

«Δύο φορές κόντεψα να πνιγώ, το κύμα έφτανε στο ύψος μία πολυκατοικίας», εξομολογήθηκε.

Μαζί τους ήταν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση. Το αγαπημένο ζευγάρι βρίσκεται λίγο πριν τον γάμο και… κάνουν διατροφή για τον αρραβώνα.

Η Ιλάειρα νιώθει σαν μία πριγκίπισσα που βρήκε το βασιλόπουλό της, ενώ ο Μαυρίκιος Μαυρικίου θυμάται τη στιγμή που την πρωτοείδε και όταν του είπε το όνομά της.

Στις 19 Φεβρουαρίου το ζευγάρι θα αρραβωνιαστεί και στις 28 Αυγούστου θα παντρευτούν στη Λεμεσό. Οι καλεσμένοι θα είναι πολλοί: 300 στους αρραβώνες και 3.000 στον γάμο.

Στη συνέχεια ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ξέσπασε για όσους σχολιάζουν αρνητικά: «Αντί να κοιτάξει ο καθένας τη μίζερη ζωή του, ασχολείται με τις ζωές των άλλων».

Μίλησε επίσης για τον Δημήτρη Λιγνάδη, τον Πέτρο Φιλιππίδη και τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος. «Με ανθρώπους σκουπίδια δεν θα ασχοληθώ ξανά. Δεν πρόκειται να πω τίποτα» αναφέρθηκε στους δύο ηθοποιούς που κατηγορύνται για σεξουαλικά εγκλήματα και αποκάλυψε ιστορίες σχετικά με το ελληνικό #ΜeΤoo με ηθοποιούς σε παραγωγές του.

«Δύο τουλάχιστον περιπτώσεις ηθοποιών έχω δει εγώ να καταγγέλλουν περιστατικά που μπροστά στα μάτια μου είδα να κάνουν αντίστοιχα. Ειδικά, μία γυναίκα ηθοποιός που είχε μεγάλο ρόλο σε παραγωγή δική μου, έκανε απίστευτο bullying και δολοπλοκίες, αντιμετώπιζε τους συναδέλφους της και νέα παιδιά στο χώρο με ανήθικο και αθέμιτο τρόπο» είπε αρχικά.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε στη συνέχεια για μία γυναίκα που κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση: «Μπροστά στα μάτια μου είδα κοπέλα να κυκλοφορεί σχεδόν γυμνή στο καμαρίνι μπροστά σε όλους τους άντρες ηθοποιούς και η ίδια γυναίκα καταγγέλλει ότι “με χούφτωσε στο καμαρίνι”.

Θα μπορούσε να είναι στο καμαρίνι της, γιατί είχε καμαρίνι, δική μου ήταν η παραγωγή και το ξέρω, να είναι στο καμαρίνι της και να ήταν μόνη της ή να ήταν πιο σεμνή» δήλωσε ο θεατρικός παραγωγός.