Σκούρα τα έχουν βρει μέχρι στιγμής οι Διάσημοι στο παιχνίδι επιβίωσης αφού οι Μαχητές έχουν ξεκινήσει δυναμικά το Survivor 5. Στον αγώνα ασυλίας της Τρίτης (04/01) το ένστικτο επιβίωσης ξύπνησε και κόντραραν γερά τους αντιπάλους που πάλεψαν άλλη μία φορά αποφασισμένοι για τη νίκη.

Αν και στο πρώτο μέρος της μονομαχίας το προβάδισμα το είχαν οι Μπλε οι Κόκκινοι ανέβηκαν σταδιακά μετατρέποντας το παιχνίδι σε ντέρμπι.

Μεταξύ άλλων μονομάχησαν, μάλιστα, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Ασημίνα Χατζηανδρέου προκειμένου να προσφέρουν μια νίκη στην ομάδα τους.

Σε μια απρόσμενη έκβαση του αγώνα, ωστόσο, το εντυπωσιακό μοντέλο και πρώην παίκτρια του My Style Rocks κατόρθωσε να κερδίσει την αντίπαλο της κάνοντας ευτυχισμένους τους συμπαίκτες της. Έτσι, όλοι έσπευσαν να την συγχαρούν πέφτοντας κυριολεκτικά πάνω της!

Ο Βαλάντης είχε όμως ένα διαφορετικό, πιο διαχυτικό και σίγουρα… ιδιαίτερο τρόπο να εκφράσει τον ενθουσιασμό του!

Δυστυχώς, όμως, το θαύμα δεν έγινε και οι Μαχητές πήραν ολόκληρο το τοτέμ ασυλίας.

Στο συμβούλιο ο Γιώργος Λιανός θέλησε να μάθει πώς είναι ψυχολογικά οι Διάσημοι.

Στους Κόκκινους μύρισε άρωμα διάσπασης με την Ευρυδίκη να κάνει λόγο για «πηγαδάκια και μάσκες που πέφτουν». «Στην αρχή ήμασταν μία αγαπημένη ομάδα και ξαφνικά έγιναν πηγαδάκια, εγώ αντιλαμβάνομαι πράγματα αλλά δεν μιλάω να δω μέχρι πού μπορούν να φτάσουν άνθρωποι, οι μάσκες πέφτουν. Εγώ προσωπικά παίρνω απόσταση» δήλωσε.

Η ψηφοφορία

Το πρόσωπο που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους ήταν η Μυριέλλα που σύμφωνα με τους συμπαίκτες της έχει δημιουργήσει με το ειδύλλιό της τεράστιο πρόβλημα στο team.

«Στον έρωτα παρανοείς» από Γιώργο Μαζωνάκη αφιέρωσε ο Βαλάντης στη Μυριέλλα και έγραψε το όνομά της στον πάπυρο λέγοντας πως ναι μεν χαίρεται που ερωτεύτηκε τον «στρακαστρούκα» αλλά δεν υπάρχει χώρος για μέλια στο παιχνίδι. Ο τραγουδιστής είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, ο οποίος αναδείχτηκε από την ψηφοφορία στο συμβούλιο της Δευτέρας (03/01).

Να σημειώσουμε ότι ο Βαλάντης μετά τη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη, βρήκε στο επεισόδιο της Τρίτης (04/01) νέο… εχθρό στο πρόσωπο του Λάμπρου Κωνσταντάρα. Ο τραγουδιστής, την… έπεσε στον Λάμπρο Κωνσταντάρα και μάλιστα αναφέρθηκε και στην εποχή που ο δεύτερος ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής.

Την τριάδα τώρα των υποψηφίων θα ολοκλήρωνε η επιλογή του Γιάννη Χατζηγεωργίου καθότι κάτοχος της ατομικής ασυλίας. Το όνομα που πρόφερε ήταν της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου με τη δικαιολογία ότι αυτός είναι ο άνθρωπος με τον οποίο έχει τη λιγότερη επικοινωνία στην καλύβα.

Ο Γιώργος Λιανός θέλησε στη συνέχεια από τους τρεις υποψήφιους να σχολιάσουν την υποψηφιότητά τους και εκεί ο Βαλάντης που εκ νέου στο επεισόδιο της Τρίτης (04/01) χρειάστηκε ιατρική βοήθεια, ζήτησε από το κοινό επειδή, όπως είπε, έχει πρόβλημα με τη μέση και δεν γνωρίζει πότε θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους, να κρατήσουν στο παιχνίδι τις δύο συμπαίκτριές του και να μην τον ψηφίσουν. Στην Ελλάδα τώρα, οι φήμες φουντώνουν ότι ο τραγουδιστής αποχώρησε οικειοθελώς από τον Άγιο Δομίνικο και βρίσκεται εκτός ριάλιτι.